(VIDEO) Bătaie între doi tați, pe o stradă din Iași. Conflictul pornit de la cei mici s-a terminat la Poliție

Publicat: 02/09/2019 | 13:39
(VIDEO) Bătaie între doi tați, pe o stradă din Iași. Conflictul pornit de la cei mici s-a terminat la Poliție

Un bărbat de 34 de ani, din municipiul Iași, este cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire după ce a fost filmat în timp ce agresează fizic un vecin de 45 de ani. (VEZI AICI: O CHELNERIȚĂ DIN ARAD A PRIMIT O BĂTAIE SORĂ CU MOARTEA DE LA UN INTERLOP ȘI SOȚIA LUI. MOTIVUL ESTE HALUCINANT)

Scenele violente au avut loc de față cu mai multe persoane, dar și în prezența celor doi copii minori ai victimei. Filmarea a fost, ulterior, postată pe Facebook, Poliția din Iași sesizându-se și deschizând un dosar penal.

 

„Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 30 august a.c., bărbatul de 34 de ani, în timp ce se afla pe o alee din fața unui bloc din municipiul Iași, l-ar fi agresat fizic cu pumnii și picioarele pe un alt bărbat, de 45 ani, din municipiul Iaşi, de faţă fiind şi alte persoane”, au precizat reprezentanții Poliției din Iași.

Agresorul, pus sub control judiciar

Potrivit unor surse, conflictul dintre cei doi bărbați a pornit după ce, în primă fază, fiul agresorul a avut o altercație cu cei ai victimei.

Agresorul, Bogdan Măirean, care a mai avut probleme cu legea și în trecut, a fost în primă fază reținut pentru 24 de ore însă procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au decis ca acesta să fie cercetat sub control judiciar. (NU RATA: BĂTAIE GENERALĂ LA UN MECI DISPUTAT ÎN ARGEȘ, DUPĂ CE SUPORTERII AU INTRAT PE TEREN)