VIDEO CANCAN TV a ajuns acasa la Christian Sabbagh! Afla detalii din viata privata a stiristului!

Publicat: 30/09/2011 | 00:00
O echipa a CANCAN TV a mers acasa la prezentatorul stirilor Kanald D, Christian Sabbagh, pentru a-i ura sotiei acestuia "La Multi Ani!".

Cei doi au gustat surpriza si chiar au dezvaluit secrete din trecutul lor in fata camerelor de luat vederi. „E prima masa impreuna pentru ca in ultimele zile nu am fost acasa. Consumam mancare libaneza care e preferata noastra. Cristi mi-a facut un cadou special. Suntem o familie fericita si am avut parte de o petrecere extraordinara.”, a marturisit sotia lui Cristi la CANCAN TV.

Prezentatorul TV a vorbit de momentul in care si-a cunoscut jumatatea, dar si despre lucrurile care nu ii plac in viata.”I-am organizat petrecerea. I-am facut cadou un lantic si o cruciulita. Am cunoscut-o in campul muncii. Eu eram reporter, iar ea purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei. Am cerut-o in casatorie in mai multe locuri. Ca in orice relatie, am avut si momente tensionate, dar am trecut cu bine peste. Mie divorturile imi creaza disconfort. Jasmine, fiica noastra, e cel mai frumos lucru din viata noastra. Eu nu prea sunt romantic, mereu am avut un stres ca voi da gres.”, a dezvaluit Christian Sabbagh.

Citește și...