VIDEO / Daniel Iordăchioaie, învingător în lupta cu boala care a ucis-o pe Denisa Răducu: „Nu mă simt comod, nu merge cu reţete”

Publicat: 12/10/2017 | 12:42

În 2013, Daniel Iordăchioaie a primit un diagnostic teribil, după ce şi-a făcut mai multe analize: cancer la pancreas. Lupta cu maladia mortală a fost una foarte grea, a povestit azi, artistul. În cadrul unui interviu, cântăreţul a spus că nu-i place să vorbească despre boala care l-a pus la grea încercare, iar acest lucru l-a făcut şi Denisa Răducu. El a declarat că fiecare om diagnosticat cu temutul cancer reacţionează diferit. În plus, a mai adăugat el, sunt importanţi mulţi factori în acest război purtat pentru a rămâne în viaţă, iar pe listă se numără şi oamenii care sunt în jurul celui bolnav.

În urmă cu patru ani, artistul a fost diagnosticat cu cancer la pancreas. Cu ajutorul medicilor, al familiei, prietenilor, dar şi datorită psihicului său, Daniel Iordăchioaie a ieşit victorios din lupta cu temuta maladie. În vârstă de 49 de ani, cântăreţul a spus că şi-a schimbat stilul de viaţă.

„Mi-e bine, din ce în ce mai bine. (…). Am avut norocul să slăbesc 42 de kilograme şi, din toată povestea aia tristă… m-am agăţat de lucrurile pozitive din viaţa mea. De exemplu faptul că nu mai aveam 137 de kilograme, asta în primul rând. Ajunsesem să alerg pe stradă după maşini, doar pentru că puteam. Adică din punct de vedere psihologic, a fost o eliberare foarte mare. (…). Faptul că i-am avut pe cei mici lângă mine m-a ajutat foarte mult. (…). Sigur, da, imediat după evenimentele alea, când nu ştiam încotro să o apuc. Şi da, au fost momente delicate. Am zis: «Asta e, mai mult nu se poate». Nu, nu m-am simţit bine să vorbesc despre asta. Nici acum nu mă simt comod. (…). Felul acesta de întâmplări nu merge cu reţete. Sunt lucruri atât de diferite, oamenii care te înconjoară, noi ca indivizi suntem altfel…. (…). În momentul în care ţi-ai găsit motivaţiile, trebuie să te gândeşti doar la ele. (…). A fost greu, am avut psihicul la pământ. (…).”, a povestit Daniel Iordăchioaie în cadrul unei emisiuni.

În urmă cu doi ani, artistul a lansat în colaborare cu What’s Up clipul melodiei „Pe furiş”.

Citește și...