VIDEO / De când se iubeşte cu Gina Pistol, Smiley vorbeşte despre sufletul pereche! Ascultă noua piesă a artistului, „Pierdut printre femei”

Publicat: 10/10/2017 | 19:01

Smiley trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de Gina Pistol. Câteva luni, cei doi au reuşit să-ţi ţină relaţia la distanţă, dar în ultimul timp nu se mai feresc. Mai mult, azi, cântăreţul a lansat încă o melodie care are un titlu sugestiv, respectiv “Pierdut printre femei”.

Când a lansat clipul piesei “Pierdut printre femei”, Smiley a făcut public un mesaj. Artistul a mărturisit că drumul spre femeia potrivită nu e drept, dar că fiecare întâlnire te face să te aproprii de sufletul pereche.

“Drumul spre persoană potrivită nu este un drum drept, te mai şi rătăceşti. Fiecare întâlnire pe care o ai, îţi arată cumva ce îţi doreşti, de fapt, şi te aduce mai aproape de sufletul pereche. #PierdutPrintreFemei #Smiley10” e mesajul scris de Smiley pe Facebook.

„Frumoasa melodia, sper sa nu te pierzi printre femei! Mai bine te pierzi doar in bratele unei femei pe care o iubesti si te iubeste„, „Cine are putina înţelepciune, ar trebui sa înţeleagă, că nu mai trăim pe timpurile bunicilor sau părinţilor noştrii, nimic rău de zis pt acele timpuri! Însă trebuie sa evoluam mental!„, „Cred ca iubirea vieţii tale este muzica, pentru ca de fiecare data ne uimeşti cu melodiile tale, bravo, Smiley!!!sunt trei dintre mesajele fanilor la postarea iubitului Ginei Pistol.