VIDEO / Delia, despre secretele copilăriei sale: “Am scris multe piese într-un soi de terapie”

Publicat: 12/10/2017 | 11:35

“Rămâi cu bine”, “Cine m-a făcut om mare”, “Ce are ea” sunt doar trei dintre piesele lansate de Delia în ultimul an şi care au intrat repede în inimile şi topurile muzicale, rămânând, desigur, pe primele poziţii din clasament. Recent, artista a făcut declaraţii emoţionante despre cariera şi copilăria ei.

Reţeta succesului extravagantei cântăreţe e simplu, spune ea. Şi asta pentru că muzica înseamnă pentru ea terapie, vindecare. Iar în maximum o oră, versurile unei piese reuşite sunt gata.

Muzica este terapie, e o vindecare. Eu am scris multe piese într-un soi de terapie. Eu, un pix, o foaie şi un pian. (…). În momentul în care îmi vine inspiraţia, îmi ia cam o oră să pun totul într-o formă, apoi totul ţine de detalii!, a povestit excentrica artistă.

Desigur, a mai mărturisit Delia, la unele melodii se inspiră din copilăria ei. Iar lucrurile pe care le descoperă întorcându-se în timp sunt senzaţionale.

Au ieşit la iveală multe lucruri pe care le-am simţit de-a lungul vieţii, mai ales de-a lungul copilăriei. E foarte plăcut să stai să scotoceşti prin sertarele cu amintiri şi să pui pe hârtie nişte lucruri nespuse atunci când erai mic şi nu te băga nimeni în seamă”, a mai povestit Delia.

În curând, Delia va lansa clipul melodiei “Verde Împărat”.Şi, judecând după pozele făcute publice pe reţelele de socializare, videoclipul va fi unul extrem de colorat, iar peisajul pare desprins din basmele copilăriei.

Citește și...