Video demential! Cum au petrecut o ora, blocati intre etaje, in noaptea dintre ani!

Publicat: 05/01/2015 | 00:11

Momente de groaza in noaptea dintre ani! Nelson Mondialu' si sotia acestuia, Liana, au ales sa petreaca Revelionul intr-un club, tocmai in Bruxelles! Dupa distractie, insa, au trait cosmarul vietii lor.

Liftul hotelului in care s-au cazat a ramas blocat intre etaje. Sotia interlopului, alaturi de alti doi prieteni, au zacut timp de-o ora in lift. Toata scena a fost filmata iar nervii acestora s-au varsat apoi pe paznicul hotelului.

Neloson Mondialu' si sotia lui au mers sa petreaca Revelionul la Bruxelles
Neloson Mondialu’ si sotia lui au mers sa petreaca Revelionul la Bruxelles

  Dupa miezul noptii, sotia lui Nelson, insotita de alti doi prieteni romani, s-au retras din localul in care au petrecut Revelionul. La hotel, insa, au avut parte de cele mai inspaimantatoare momente. Cei trei au ramas blocati in lift, timp de o ora! 

Nelson Mondialu si sotia lui au petrecut Revelionul blocati in lift
Nelson Mondialu si sotia lui au petrecut Revelionul blocati in lift

Dupa cateva zeci de minute, apare un angajat al hotelului. Situatia nu se rezolvă întrucât au o problemă de comunicare. N-au reusit sa comunice intr-o limba comuna, urmand un lung sir de injurii si amenintari din partea celor blocati. Şi nervii soţiei lui Nelson, au ajuns la cote la care nici liftul n-ar urca.

Nelson Mondialu' si jumatatea lui au trecut prin clipe de cosmar de Revelion
Nelson Mondialu’ si jumatatea lui au trecut prin clipe de cosmar de Revelion

  “Zi-i să cheme un specialist că ăsta e frizer! Sunaţi, în puii mei, la pompieri, trebuie să fie cineva aici. Păi, stăm după ăştia?Suntem la naiba! Să nu mai umble la nimic. Sunaţi la pompieri, ce dracu’, stăm aici… Numai, că merge jos la subsol… Se rupe cablul şi murim dracului aici.”, spunea in momentele de panica, sotia lui Nelson.

Nelson mondialu

  Dupa mai multe zeci de minute de chin, petrecute in noaptea dintre ani, intre etaje, cei trei au reusit sa se elibereze si din lift dar mai ales de nervi! Prietenul lui Nelson a amenintat ca va cere despagubiri de o mie de euro pentru ceea ce i s-a intamplat.

M.N.