VIDEO EXCLUSIV. A încărcat în 2 camioane frigiderul, oglinzile şi… Tuncay, evacuat din apartamentul unde s-a ”refugiat” după divorţ!

Publicat: 08/08/2017 | 00:00

Tuncay Ozturk a avut nevoie de două camioane pentru a muta obiectele din apartamentul unde s-a ”refugiat” după ce s-a despărţit de Andreea Marin. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate imaginile.

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk au divorţat la sfârşitul lunii februarie, iar, la scurt timp, fizioterapeutul turc a închiriat un apartament foarte spaţios, în Cartierul Primăverii din Capitală. Imobilul a fost utilizat de fostul soţ al “Zânei”, în paralel, ca locuinţă şi cabinet medical.

Pentru o perioadă, lucrurile au mers perfect pentru Tuncay Ozturk. Lucrurile s-au complicat, însă, în ultimele zile. Conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, între fizioterapeut şi proprietarul apartamentului ar fi izbucnit un conflict de natură financiară.

Motiv pentru care turcul a fost nevoit să părăsească imobilul unde s-a ”refugiat” după divorţul de prezentatoarea TV. A fost nevoie de două camioane pentru ca obiectele din apartament să poată fi mutate la noua destinaţie în condiţii de deplină siguranţă.

În apartament, Tuncay avea lucruri fragile şi valoaroase, astfel că s-a văzut nevoit să apeleze la o firmă profesionistă de relocări. Angajaţii au făcut mare parte din treabă, însă fostul soţ al Andreei Marin nu s-a sfiit să oferă o mână de ajutor atunci când a fost cazul.

Frigiderul, oglinzile, scaunele directoriale, monitoarele şi celelalte obiecte au fost scoase, pe rând, din apartament şi urcate în cele două camioane. Tuncay a supervizat acţiunea şi nu s-a ferit să-i coordoneze pe muncitorii companiei în momentul în care a crezut de cuviinţă. (CITEŞTE ŞI: Andreea Marin, prima reacţie după ce fostul soţ a confirmat relaţia cu asistenta: ”Am avut dreptate!”)

După câteva zeci de minute, obiectele din apartament au fost aşezate în camioane şi transportate, cu foarte mare grijă, la noua destinaţie. Tuncay regretă, cu siguranţă, că nu s-a putut înţelege cu proprietarul şi că a fost nevoit să se mute în altă locaţie. Dar viaţa merge înainte.

Tuncay a primit, astfel, o nouă lovitură după ce asistenta sa, Sandra, a plecat în Anglia alături de prietenul oficial. De altfel, săptămâna trecută, fostul soţ al Andreei Marin a postat pe contul personal de socializare un anunţ prin care informează reprezentantele sexului frumos că postul de asistent manager şi marketing manager este disponibil la cabinetul pe care o deţine (VEZI AICI DETALII).

Citește și...