VIDEO EXCLUSIV. E fabulos cum am filmat-o pe soţia lui Cabral! A plecat la ”shopping” cu… duba

Publicat: 25/08/2017 | 00:00

Soţia lui Cabral, o blondă bine pusă la punct, n-are nici un fel de rezerve atunci când vine vorba de treburile casnice, despre care unii ar crede că sunt destinate exclusiv bărbaţilor. Andreea Ibacka s-a dus la cumpărături într-un magazin de mobilă şi decoraţiuni interioare pentru că avea nevoie de câteva piese de mobilier. Soţia lui Cabral a mers însă bine pregătită, iar CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a fost, ca de obicei, pe fază! (VEZI ŞI: Cabral a făcut publică imaginea cu soţia lui de dinainte de a deveni vedetă! Cum arăta Andreea în urmă cu 10 ani)

Andreea s-a dus exact la ţintă la produsele, de altfel destul de voluminoase, de care avea nevoie în gospodărie, le-a achitat, iar apoi a apelat la un mic ajutor din partea unor binevoitori, pentru a le încărca în maşină. E firesc asta, pentru că, oricâtă forţă morală ar avea, doamnelor neantrenate, firave şi delicate le lipseşte forţa fizică.

(CITEŞTE ŞI: Cabral, gest neaşteptat de ziua soţiei sale Andreea: „Am lăsat-o singură…”)

Andreea Ibacka nu are frică de maşinile mari
Andreea Ibacka nu are frică de maşinile mari

De ce n-a avut însă nevoie Andreea Ibacka, pentru că s-a gândit din timp la asta, a fost… transportul. Soţia lui Cabral a venit pregătită pentru cumpărăturile voluminoase, cu… o dubiţă, după cum se observă în imaginile CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România! Mai mult decât atât, Andreea s-a încumetat chiar să o conducă, contrazicând gurile rele care spun că femeile nu prea au în comun multe lucruri cu şofatul. Iată că soţia lui Cabral s-a descurcat şi la volanul unei maşini aproape duble la dimensiuni faţă de un autoturism obişnuit, de oraş, pentru că s-a uitat atentă în oglinzi şi apoi a mişcat fără probleme ”mastodontul” de pe loc! (VEZI ŞI: Andreea Ibacka, soţia lui Cabral, a făcut marele anunţ. „Azi mi s-a împlinit încă o dorinţă din copilărie!”)

Citește și...