VIDEO EXCLUSIV. E pregătit cum să-i ia locul Gabrielei Firea. Ce face într-o zi normală viitorul Primar General. CANCAN.ro a aflat că politicianul şi-a format deja echipa de campanie şi că îl are ca ”sprijin” pe celebrul general Florian Coldea

Publicat: 30/09/2017 | 00:00

Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, se pregăteşte, potrivit informaţiilor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, să îi ia locul Gabrielei Firea ca primar general al Capitalei. Potrivit surselor noastre DAS (Departamentul de Anchete Speciale) categoria A, Mutu ar avea şi o echipă angajată, care lucrează pentru ca el să devină viitorul edil al Bucureştiului. (CITEŞTE ŞI: Nu ai unde să îţi parchezi maşina? Primarul Mutu vine cu alternativă. Unde poţi să o laşi pe timp de noapte)

Potrivit aceloraşi surse, Gabriel Mutu a fost şi este sprijinit puternic de generalul Florian Coldea, fostul prim-adjunct al directorului SRI şi cel despre care se vehicula, la un moment dat, că ar fi sau chiar este cel mai puternic om din România. Sursele noastre, bine informate, ne-au dezvăluit că Florian Coldea a discutat la cel mai înalt nivel în PSD nominalizarea lui Gabriel Mutu drept candidat la alegerile pentru Primăria Sectorului 6, pe care acesta le-a şi câştigat anul trecut. Nu este deloc exclus chiar şi o candidatură a lui Mutu la preşedinţia PSD, vorba aceea „Mutu…. pământul”. (VEZI ŞI: Imagini rare realizate de CANCAN.ro. E clar că primăriţa Bucureştilor are motive să se teamă de ”urechile” serviciilor, atâta vreme cât… Gabriela Firea & mâna dreaptă care conduce Capitala, filate şi la ginecolog?!)

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, este foarte meticulos şi face alianţe bine gândite, dovadă stând legăturile din serviciile secrete, care l-au ajutat (blocarea unei cercetări penale) şi propulsat în carieră. Un tip meticulos, care munceşte intens pentru a-şi atinge obiectivele. Are un program foarte încărcat, care începe dimineaţa, când pleacă la serviciu, la Primărie, şi se încheie seara târziu, când acesta ajunge acasă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cum arată o zi obişnuită pentru Gabriel Mutu, foarte posibil viitorul Primar General al Capitalei.

O zi obişnuită din viaţa lui Gabriel Mutu

Cu toate că are o avere de mai multe milioane de euro, Gabriel Mutu nu se deplasează cu un bolid foarte scump, de fiţe, ci cu o Skoda, maşină foarte bună, care nu atrage atenţia. Gabriel Mutu a plecat zilele trecute dimineaţă cu şoferul la Primărie, apoi, la ora 11:00, s-a îndreptat spre magazinul caritabil SocialXChange de pe Calea Crângaşi.

Acolo, Mutu a organizat atent lucrurile, ajutând chiar şi la descărcarea anumitor produse. Populist, ceea ce e important în meseria de primar. A stat la magazinul caritabil în jur de două ore şi, după ce s-a asigurat că totul este în regulă, s-a întors la Primărie, în jurul orei 13:00. A lucrat alte două ore la Primărie, după care, însoţit de locotenenţii săi, a mers în zona Rahova, la atelierul de croitorie pe care îl frecventează, unde a lăsat mai multe sacouri şi a luat mai multe perechi de pantaloni. În jurul orei 16:00 se întorcea la Primărie, acolo unde a mai stat puţin până să plece spre casă. (CITEŞTE AICI: EXCLUSIVITATE. Asta înseamnă să fii ”mafiot”! Primăria plăteşte unui particular un sfert de milion € pentru…)

În timpul numeroaselor drumuri pe care le-a făcut edilul Sectorului 6, şoferul lui a încălcat şi câteva reguli de circulaţie. Lângă Primărie, acesta a întors pe linie continuă, apoi, în jurul orei 18:30, şoferul lui Mutu a luat-o şi pe interzis, ceea ce cu Bossul în maşină e fără repercursiuni. Răspunde el! (VEZI ŞI: Are declaraţia de avere goală, dar pare prosperă tare! Ea este ”cheia” combinaţiilor din Bucureşti şi cea mai fentoasă consilieră de la Primăria Capitalei: poartă Chanel de 4.000 € pe braţ şi…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...