VIDEO EXCLUSIV. El e ”fotbalistul-icoană” al lui Gigi Becali! Uite cum arată soţia lui

Publicat: 19/11/2017 | 00:01

Este, de departe, cel mai serios component al echipei antrenate de Nicolae Dică. Nu a fost implicat în niciun fel de scandal. Chiar şi atunci când s-a simţit nedreptăţit, cazul neconvocării, în urmă cu un an, la naţională, nu a spus nimic. A tăcut şi s-a pregătit, aşa cum o face de când s-a apucat de fotbal. Florin Niţă este jucătorul care-şi merită din plin respectul colegilor, conducerii clubului, chiar şi al rivalilor. Şi îl are! Este şi cunoscut, că aşa se întâmplă când joci la FCSB, dar cum arată soţia alături de care portarul îşi duce viaţa de dincolo de stadion? CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe cei doi la un shopping, într-un hipermarket din Capitală. (VEZI ŞI: EXCLUSIV. Iese la iveală cel mai mare secret al atacantului de la FCSB. Cutremur în Liga I. De ce a renunţat Inter la Alibec: ”L-au depistat cu...")

Portarul lui FCSB, un familist convins, nu ratează nicio ocazie, atunci când are liber, să-şi petreacă timpul alături de Laura, soţia sa, şi de cei doi copii, un băieţel şi o fetiţă. Iar săptămâna aceasta s-a ”înfruptat” din plin din orele de repaus date de antrenorul Dică, înaintea meciului de la Iaşi. Familia Niţă şi-a propus o ieşire la un supermarket, pentru a testa piaţa. L-au luat şi pe băieţel cu ei, iar plimbarea s-a transformat pentru micuţ într-o adevărată zi de joacă. (CITEŞTE AICI: I-a intrat la suflet lui Gigi Becali. Imagini în premieră cu cel mai ”cuminte” stelist & familia acestuia)
 
Cei trei au ajuns în zona magazinului, iar Niţă a căutat, repede, un loc de parcare. L-a găsit, a tras maşina, apoi au coborât cu toţii şi, uşurel, şi-au urmat itinerariul. În drum spre intrare, Laura şi-a luat o cafea, în timp ce Florin a ochit un cărucior, pentru a pune eventualele cumpărături. Atât i-a trebuit! Băieţelul celor doi a urcat repede în el, ajutat de tatăl lui, şi acolo a rămas. Laura a intervenit şi ea, probabil, cu o glumă, pentru că pe soţul ei l-a pufnit râsul. 
 
Laura, Florin şi băieţelul loir au ajuns şi la ţintă, iar de pe rafturi le-a făcut cu ochiul un robot de bucătărie. Florin l-a luat, l-a întors pe o parte, pe alta, dar cea care avea să dea OK-ul a fost Laura. Cei doi au mai cumpărat una, alta, după care s-au îndreptat spre ieşire. Au urcat în maşină şi s-au îndreptat spre casă. (CITEŞTE AICI: Breaking news! Ultraşii lui Dinamo s-au răzbunat pe finanţatorul echipei: i-au mânjit cu fecale limuzina milionarului!)

A semnat prelungirea contractului cu FCSB

Florin Niţă a venit la FCSB în 2013, de la Concordia Chiajna, şi nu i-a luat mult timp pentru a se impune. De altfel, anul acesta a fost chemat şi la echipa naţională. La începutul actualului campionat, Gigi Becali i-a propus prelungirea contractului cu FCSB, pe încă patru ani. Iar Florin Niţă (30 de ani) a semnat fără să clipească. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...