VIDEO EXCLUSIV Exact ca în anii ’90, la Costineşti…Regele multi-milionar al mobilei (62 de ani) & soţia au dansat pe masă la LOFT!

Publicat: 29/08/2017 | 00:00

Majoritatea celor care nu îl cunosc pe Viorel Cataramă îşi imaginează că regele multimilionar al mobilei este un tip sobru, serios... dar asta poate fi aşa numai în relaţiile de afaceri, pentru că atunci când e vorba de distracţie... se dezlănţuie pur şi simplu. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini fabuloase cu omul de afaceri şi cu soţia lui, dansând pe masă, la LOFT, în Mamaia. (VEZI AICI: ”Tinerelul” Cataramă i-a ţinut companie la Neversea. După scandalul de la ASF, Mişu Negriţoiu (67 de ani) s-a distrat la festivalul cu media de vârstă 17!)

Viorel Cataramă formează alături de medicul estetician Adina Alberts un cuplu deosebit de solid, căci până acum nici un zvon răuvoitor nu le-a ameninţat căsnicia. Împreună şi la bine şi la greu, cum spune vorba din bătrâni, dar CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România, i-a întâlnit mai ales în momentele ”de bine”.

(CITEŞTE ŞI: A bătut recordul de… vârstă la LOFT! Milionarul de 61 de ani a dansat pe mese de mână cu doamna doctor! Bogătaşul VIOREL CATARAMĂ a făcut senzaţie în weekend, la mare, cu „scheme“ de dans nemaivăzute până acum)

Asta pentru că milionarul Cataramă şi soţia lui au rupt… la figurat, desigur, mesele de la LOFT, în Mamaia. Printre consumatori fini de Armand de Brignac, milionarul a dansat extrem de energic şi s-a simţit bine, în ciuda celor 62 de ani cu care se laudă, şi nici soţia lui nu a fost mai prejos când a venit vorba de distracţie. Un pic forţat a fost suitul pe masă şi asta pentru că nu era aşa o mare distracţie, mai mult, nu era nici deloc aglomerat, dar na, gen a fost o distracţie nemaivăzută. A fost o dezlănţuire din toate unghiurile, aşa cum se obişnuia pe vremuri, pe ritmurile din anii ’90, la Vox Maris. Cunoscătorii recunosc figura cu degetul arătător agitat prin aer… Oricum, stilul aplicat de Cataramă şi soţia lui nu a fost deloc în discordanţă cu petrecăreţii din jur, care i-au recunoscut şi i-au privit zâmbind…

(VEZI ŞI: ”Regele mobilei” ştie cum să-şi răsfeţe soţia. L-am filmat ”în acţiune” pe ultimul milionar romantic!)

Citește și...