Loading the player...

Karina Pavăl, fiica lui Dragoş Pavăl, principalul acţionar al companiei Dedeman, şi tânărul avocat Dragoş Iamandoiu au o relaţie foarte frumoasă. Se anunţă clopote de nuntă în familia Dedeman, frumoasa Karina, în vârstă de 23 de ani, părând că şi-a găsit alesul. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe cei doi tineri în timp ce se plimbau cât se poate de discret şi de romantic prin parcul Herăstrău. (VEZI pe CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România şi: Imaginile care valorează cât o mie de cuvinte. Cărţile par făcute între frumoasa Karina Pavăl si logodnicul ei)

Gesturile celei mai bogate fiice din România, precum şi ale iubitului ei, sunt cu atât mai mult de apreciat cu cât păstrează din candoarea unei poveşti clasice de dragoste. Cei doi au evitat inclusiv clubul Nuba, acolo unde se desfăşura o mega-petrecere, preferând să se plimbe în linişte. Dragoş pare să ştie foarte bine ce "comoară" de fată are lângă el, aşa că a fost nedezlipit de Karina, fiind foarte protector cu ea. (Citeşte pe CANCAN.ro şi: A studiat la Londra, iar tatăl lui s-a numărat printre cei mai bogaţi români din Top Forbes. El este puştiul care a pus mâna pe moştenitoarea imperiului Dedeman!)

Frumuşică foc şi şcolită la cele mai bune instituţii din Anglia şi Elveţia, ”Prinţesa Dedeman”, nu are doar aspectul fizic drept atu, ci şi inteligenţa, fiindcă la doar 23 de ani se pregăteşte intens să preia imperiul financiar construit de la zero de tatăl ei.

„Fiica mea cea mare are 19 ani şi anul ăsta termină colegiul în Elveţia, iar apoi vrea să-şi continue studiile la Londra. Am un contract cu ea, prin care mi-a promis că după studii se întoarce acasă. E un contract scris, să ştiţi. Sigur, e simbolic, îl putem rupe oricând, dar ea o să-şi ţină cuvântul”, povestea, plin de mândrie, Dragoş Pavăl, în urmă cu câţiva ani. (Citeşte pe CANCAN.ro şi: Ea este cea mai bogată ”partidă” din România! Fiica multimilionarului Dragoş Pavăl e tocmai bună de măritat: la 23 de ani e frumuşică foc, şcolită în Elveţia şi Anglia şi moşteneşte super-afacerea Dedeman)

Însă, deşi sunt o mulţime de bărbaţi care visează să pună mâna pe o astfel de “partidă”, inima fiicei lui Dragoş Pavăl a fost deja cucerită de un tânăr care provine la rândul lui dintr-o familie înstărită. Dragoş, fiul lui Nicolae Iamandoiu, cel care figura în cele mai recente topuri Forbes cu o avere estimată la aproximativ nouă milioane de euro, este într-o relaţie cu tânăra încă din anul 2015, iar înainte de a deveni un cuplu au fost colegi de şcoală la Londra.

Citeste despre:dragos iamandoiu nicolae iamandoiu top forbes, dedeman, imperiul dedeman, dedeman, fiica patron dedeman, dragos paval patron dedeman, afacere dedeman, avere patroni fratii dedeman, poze familie patron dedeman, karina paval fiica patron dedeman poze


Share On Facebook