Loading the player...

CANCAN.ro vă povestea AICI despre ”Prinţesa Dedeman”, fiica fondatorului companiei, cea care este considerată la această oră cea mai bogată “partidă” din România, fiindcă averea părintelui său este în continuă creştere, apărând ultima dată în Topul Forbes cu fabuloasa sumă de 800 de milioane!

Frumuşică foc şi şcolită la cele mai bune instituţii din Anglia şi Elveţia, ”Prinţesa Dedeman”, nu are doar aspectul fizic drept atu, ci şi inteligenţa, fiindcă la doar 23 de ani se pregăteşte intens să preia imperiul financiar construit de la zero de tatăl ei. „Fiica mea cea mare are 19 ani şi anul ăsta termină colegiul în Elveţia, iar apoi vrea să-şi continue studiile la Londra. Am un contract cu ea, prin care mi-a promis că după studii se întoarce acasă. E un contract scris, să ştiţi. Sigur, e simbolic, îl putem rupe oricând, dar ea o să-şi ţină cuvântul”, povestea plin de mândrie Dragoş Pavăl în urmă cu câţiva ani.

Însă, deşi sunt o mulţime de bărbaţi care visează să pună mâna pe o astfel de “partidă”, inima fiicei lui Dragoş Pavăl a fost deja cucerită de un tânăr care provine la rândul lui dintr-o familie înstărită. Dragoş, fiul lui Nicolae Iamandoiu, cel care figura în cele mai recente topuri Forbes cu o avere estimată la aproximativ nouă milioane de euro, este într-o relaţie cu tânăra încă din anul 2015, iar înainte de a deveni un cuplu au fost colegi în cadrul aceleiaşi şcoli la Londra. Cu toate că, recent, tatăl său a cerut instanţei să acorde intrarea în insolvenţă a companiei deţinute în domeniul construcţiilor, nu pare ca acest lucru să-l afecteze prea tare pe Dragoş fiindcă acesta, spre deosebire de mulţi tineri de bani gata de la noi, s-a preocupat intens de cariera sa.

Imediat după ce s-a întors din Anglia, puştiul s-a angajat la o mare firmă de avocatură, unde a fost angajat direct ca partener asociat, iar în prezent studiază în Bucureşti pentru a obţine şi titlul de doctor în drept. Chiar dacă povestea sa de dragoste cu fiica fondatorului Dedeman a început în 2015, faptul că prietenia lor durează de mai mult timp, dar şi gesturile făcute de cei doi tineri îndrăgostiţi, care şi-au petrecut şi Sărbătorile împreună, atât în ţară, cât şi în străinătate, i-au făcut pe cei apropiaţi să aştepte deja marea cerere în căsătorie!

(Georgiana Laciu)


 

Citeste despre:dedeman, imperiul dedeman, dedeman, fiica patron dedeman


Share On Facebook