VIDEO / EXCLUSIV! Raluca Bădulescu se lansează în modă! Declaraţii despre colecţia „Regina Regească”: „Vă aştept în castelul meu virtual…”

Publicat: 03/12/2017 | 19:47

Este o seară importantă pentru Raluca Bădulescu! Extravaganta vedetă îşi lansează prima colecţie de haine în cadrul evenimentului "Bucharest Fashion Week 2017", care  ajuns anul acesta la a 28-a. Linia de articole vestimentare – marca Raluca Bădulescu – se numeşte "Regina Regească", iar CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, are declaraţii în exclusivitate.
 

Gata, de azi, Raluca Bădulescu le face concurenţă designerilor din România, printre care se numără bunul ei prieten, Cătălin Botezatu, şi nu numai… Jurata de la „Bravo, ai stil!” va urca în această seară pe un catwalk din Bucureşti, unde vor putea fi admirate creaţiile sale la care a colaborat cu Alexandru Raicu şi Ionuţ Glăvan.

Rămâneţi pe CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, ca să vedeţi imagini în premieră de la prezentarea liniei „Regina Regească”, pe care a transmis-o LIVE pe pagina oficială de Facebook.

„Lansez oficial linia «Regina Regească». Aceasta vine în colaborare cu Ionuţ Glăvan. În câteva zile se va deschide site-ul care îmi va purta numele şi de pe care vor putea fi comandate creaţiile mele. Printre acestea se numără: tricouri – marcă înregistrată, bijuterii, rochii – la care am colaborat cu Alexandru Raicu şi pantofi – la care am lucrat cu Ionuţ Glăvan. Îi aştept cu toată dragostea mea pe prietenii de la «Bravo, ai stil!», dar şi pe ceilalţi în micul meu castel virtual!, a declarat Raluca Bădulescu în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

„Bucharest Fashion Week 2017”, evenimentul la care Raluca Băduleascu şi-a lansat prima colecţie de haine. Sursa foto: Cancan.ro