VIDEO EXCLUSIV. Soţia l-a ”arestat” la mall pe Cornel Ilie!

Publicat: 10/11/2017 | 00:00

Pe un adevărat crai a pus mâna Eliza în urmă cu doi ani şi de atunci nu-i mai dă drumul. Cornel Ilie, unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din showbiz, s-a ”cuminţit” de când a cunoscut-o pe frumoasa lui soţie. Dar ea, Eliza, nu-şi asumă niciun risc: s-a ”agăţat” de el şi nu-i mai dă drumul! N-ar avea de ce să-şi facă griji: Solistul de la Vunk e topit după ea! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are dovada. (VEZI ŞI: Cornel (Vunk), dintr-un burlac convins s-a transformat în…)

Eliza şi Cornel Ilie formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar relaţia lor chiar merge strună! O spune cântăreţul de câte ori are ocazia. Gesturile celor doi sunt, poate, mult mai grăitoare decât vorbele. Zilele trecute, cei doi au ieşit la un mall din Capitală, iar comportamentul lor nu duce decât la o singură concluzie: sunt topiţi unul după celălalt!

De cum au coborât din maşină, cei doi s-au luat de mână. Şi aşa au mers cât a durat plimbarea. Mai mult,  la un moment dat, Eliza l-a cuprins pe Cornel cu ambele mâini şi i-a zâmbit galeş. El nu a rămas dator şi a făcut un gest de drăgălăşenie. (CITEŞTE AICI: L-am filmat pe Cornel (Vunk) într-un moment delicat. A făcut ochii mari când l-a văzut… gol, goluţ!)

Pe scările rulante, Eliza l-a mângâiat pe mână, în timp ce i-a şoptit ceva. El i-a întors zâmbetul… Cei doi şi-au continuat vizita în mall în aceeaşi notă de armonie.

S-au aruncat în piscină îmbrăcaţi!

Eliza şi Cornel Ilie s-au întâlnit, pentru prima dată, acum patru ani. A fost o sclipire parcă, iar ”craiul” a decis pe loc: ea este aleasa! S-au căsătorit pe 4 iulie 2015. A fost o ceremonie discretă, unde doar prietenii apropiaţi au participat.

„Sâmbătă, 4 iulie, 11.30 am. Atunci, împreună cu Eliza, am făcut un pas de oameni mari, bucurându-ne că nişte copii. S-au spus doi de «Da!» cu voce tare şi de alte multe ori din priviri. Ale noastre şi ale celor care ne-au fost aproape. Cuvântul «familie» acum înseamnă «Fam ILIE». (CITEŞTE AICI: EXCLUSIV. CORNEL ILIE de la VUNK a făcut anunţul. Abia a devenit tătic, dar spune că îşi mai doreşte un copil: „Ne dorim…“)

Am fost discreţi şi suntem în continuare, aşa cum îmi place să fiu cu viaţă mea personală. Le mulţumesc celor care ne-au scris să ne felicite şi celor din presă care s-au interesat de nuntă noastră.

Am vrut să fie o ceremonie şi o petrecere de zi, relaxate, cu foarte puţine dintre tradiţiile clasice. Mireasa nu a fost furată. Am vrut ca invitaţii noştri să se joace, nu să joace.

Am dansat în ploaie, am fost atinşi de soare pe timpul slujbei, am făcut  baie în piscină îmbrăcaţi (noi şi alţi aproape 30 de prieteni) tot în ploaie, am jucat fotbal, am plâns de bucurie şi când mi s-a pregătit ca surpriză un concert cu o trupă tribut pentru The Beatles, am cântat cu ei «Twist and shout» şi «Hey Jude», a ieşit soarele iar, am stat pe spate şi am privit artificiile de pe cer”, a fost mesajul solistului de la Vunk, după nuntă.

Au o fetiţă de doi ani!

La scurt timp după ce şi-au unit destinele, cei doi au devenit părinţi. Cornel a făcut atunci un anunt emoţionant. (CITEŞTE AICI: CORNEL ILIE şi soţia lui, primul interviu despre viaţa de familie: ”M-a cucerit cu …”)

„15.11.15, ziua în care am devenit tătic!:)

Ziua în care am aflat cum 3 kilograme şi ceva şi câţiva centimetri înseamnă tone de fericire şi kilometri de zâmbete.

Ziua în care am văzut că doar o femeie poate face cu adevărat miracole, că până şi în alfabet litera M de la mama este cu mult înaintea literei T de la tată.

Ziua în care am înţeles că lumea asta nu mai este doar o lume, ci lumea fetiţei noastre.

Ziua în care ziua şi noaptea încep să nu se mai măsoare după ceas, ci după momente, amintiri, speranţe, temeri, reuşite şi vise.

Ziua în care am văzut cu ochii mei împlinerea. A mamei, în primul rând. A noastră, a părinţilor ei, Eliza şi Cornel.

Ziua Z, ziua în care s-a născut Zara Ecaterina, fetiţă noastră iubita!”, a scris Cornel Ilie pe Facebook.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...