VIDEO EXCLUSIV. Soţul milionar al Andreei Esca are pofte suspecte… 5 grade!

Publicat: 11/12/2017 | 00:00

Ca orice om de afaceri, Alexandre Eram este mereu ocupat, dar găseşte portiţe, atunci când îl apucă... poftele. Aşa s-a întâmplat şi într-una dintre zilele trecute! Deşi afară erau 5 grade, soţul Andreei Esca a poftit, brusc, la o îngheţată şi nimic nu l-a mai putut opri. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe milionar chiar în timp ce se înfrupta din delicatesă. (VEZI ŞI: Soţul Andreei Esca a reuşit să învingă Poliţia în instanţă! Cum a scăpat de o amendă de 1.875 de lei)

Alexandre Eram este ocupat până peste cap! Soţul celebrei Andreea Esca are mare grijă de afacerile sale, chiar dacă familia rămâne întotdeauna pe primul plan.

Zilele trecute, Alexandre s-a întâlnit cu un prieten, şi el om de afaceri, pentru una, alta. Cei doi au ”brăzdat” Capitala în lung şi în lat, iar soţul Andreei a avut o tresărire atunci când au trecut pe lângă o gelaterie. Îngheţata i-a făcut cu ochiul şi cum lui îi place la nebunie, nimic nu l-a mai oprit din drumul tentaţiei. Nici cele doar 5 grade pe care mercurul termometrului le indica! (CITEŞTE AICI: Andreea Esca, mesaj de 1 Decembrie: „Am ajuns la concluzia că voi avea sfârşitul Stelei Popescu!”)

Amicul a păşit şi el pragul gelateriei. S-au aşezat, au comandat. Două cupe şi-au făcut loc imediat pe masa lor, iar cei doi au început să se înfrupte. Afacerile-s afaceri. Eram a înlocuit linguriţa cu pixul. Pe o foaie, a bifat nişte date, le-a verificat, a zâmbit, apoi a revenit la îngheţată. Pe toată a mâncat-o, sub privirile unui copilaş care a alergat de zor printre mese, aşa cum se poate observa în imaginile obţinute de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

După ce şi-au satisfăcut papilele gustative, Eram şi prietenul lui au plecat în grabă. Afacerile îi aşteptau. (VEZI ŞI: Când preferă Dan Petrescu să facă amor? Întrebarea Andreei Esca l-a lăsat mască pe antrenor. Reacţia acestuia)

Cum l-a cucerit Andreea

Andreea Esca şi Alexandre Eram s-au căsătorit pe 29 aprilie 2000, la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, iar părinţi spirituali le-au fost Ana şi George Copos. Câteva luni mai târziu s-a născut fetiţa cuplului, Alexia, iar apoi a urmat un băieţel, Aris.

Andreea Esca avea să divulge cum a reuşit să-l cucerească pe omul de afaceri. Ea a pus la cale numeroase strategii, doar, doar i-o cădea în ”plasă” Alexandre. Şi i-a ieşit.

„Prima dată l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni şi mi-a plăcut foarte mult. L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro TV pe vremea aceea şi mi-a zis: ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic.

L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică… I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat.

M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba… Apoi am auzit că pleacă în vacanţă şi am înţeles că era într-o relaţie. Am văzut că nu reacţionează în niciun fel, dar eu am mai încercat. Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă şi zic: taci că îl sun acum şi îi spun că îmi trebuie uşă, că aveau şi uşi la fabrica aceea”, spunea Andreea Esca. (CITEŞTE AICI: Andreea Esca i-a luat interviu lui Naomi Campbell! Manechinul a fost impresionat de povestea unui băieţel bolnav de SIDA: „Era un copil minunat…”)

„Mi-a trimis pe altcineva, n-a venit el, aşa că n-am rezolvat nici cu uşa. N-am rezolvat nici mergând la standul de baterii pe care îl aveau la Saab, deşi m-am dus în fiecare zi să fac reportaje acolo… Ba chiar la stand, într-o zi, era şi cu fata aia cu care era el atunci… Era superbă, dar… ce să facem? I-am zis «Bună» şi am plecat. La un moment dat l-am invitat la jurnal. N-a venit, a zis că nu poate.

Până la urmă, văzând că nu vrea şi nu vrea, a început să îmi iasă din cap. Mi se păruse că făcusem tot ce puteam să fac. Am lăsat undeva în spate proiectul şi mi-am văzut de viaţă… Peste câteva luni, m-am dus la o petrecere la Vox Maris, cu prietenul meu care mă adusese la Soti…

Cum stăteam noi la masă, pe cine văd? Pe el. Era cu un prieten! Când l-am văzut, a fost groaznic, s-a reactivat totul, că eu nu sunt în stare să abandonez!

L-am văzut şi i-am zis că mi-a rămas dator, că nu a venit la jurnal. O să vin, a zis el. I-am spus eu când să vină şi am plecat. Dar în ziua aia nu a venit! Atunci am zis: Gata! Dar am primit un fax haios, cu un desen cu un om care îşi smulgea părul din cap şi în care scria că îi pare rău că nu a putut să ajungă.

Era chiar foarte haios scris. Şi a doua zi a venit după jurnal şi m-a aşteptat cu flori. Ne-am dus la un restaurant şi, gata, s-a rezolvat. Din ziua aceea am rămas împreună”, a dezvăluit Andreea, într-un interviu în revista Tango. (NU RATA, AICI: Soţul Andreei Esca rupe tăcerea în privinţa relaţiei fiicei lor cu Mario Fresh: „Încerc să fiu liniştit”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)