VIDEO \ Fitness de sezon! ”Ginerele” lui Florin Salam a trecut la munca de jos!

Publicat: 23/03/2018 | 13:18

Vremea de afară le-a dat mari bătăi de cap vedetelor noastre. Logodnicul lui Betty, fata cea mare a cunoscutului manelist Florin Salam, a fost nevoit să se lupte cu stratul mare de omăt ce s-a așternut pe mașina sa.

Citește și: BETTY SALAM S-A FOTOGRAFIAT ÎN LENJERIE INTIMĂ ŞI A „SCĂPAT” IMAGINEA PE INTERNET

Cătălin Vișănescu, cel care a prins-o definitiv în mrejele iubirii pe fiica cea mare a lui Florin Salam, a trecut la munca de jos. În acestă dimineață, tânărul om de afaceri a trebuit să ducă o luptă aprigă cu statul gros de nea ce i-a acoperit mașina. Așa că de nevoie și fără niciun chef, Cătălin a pus mâna pe mâtură și s-a apucat serios de treabă. Îmbrăcat gros, în ton cu vremea capricioasă, iubitul lui Betty a mânuit cu mare abilitate instrumentul din dotare. Totul petrecându-se sub privirile amuzate ale iubitei care nu a ezitat să-l filmeze cu telefonul mobil.

Citește și: BETTY SALAM A ANUNŢAT CÂND SE VA CĂSĂTORI CU IUBITUL EI, CĂTĂLIN VIŞĂNESCU. “FACEM CUNUNIA ÎN…” CUM VA ARĂTA ROCHIA DE MIREASĂ PE CARE O VA PURTA

Betty Salam şi Cătălin Vişănescu formează un cuplu de mai mulți ani şi şi-au făcut deja planuri de căsătorie. Fata celebrului manelist a dezvăluit data nunţii, dar şi cum va arăta rochia pe care o va purta în cel mai fericit moment al vieţii ei.

„Facem cununia în august, pe 25, iar nunta în 2019. Ne-am gântit să facem pentru cununie o petrecere mai restrânsă. O să am o singură rochie. Vreau să fie simplă, puţin mai deosebită, să mă reprezinte pe mine. Nu de prinţesă, în niciun caz. De sirenă. Vreau un voal foarte lung” a spus Betty Salam.

Citește și...