VIDEO / Imagini revoltătoare în Bistriţa-Năsăud! Un copil a fost umilit de un bărbat deghizat în Moş Nicolae

Publicat: 08/12/2017 | 12:59
VIDEO / Imagini revoltătoare în Bistriţa-Năsăud! Un copil a fost umilit de un bărbat deghizat în Moş Nicolae

Un clip în care un băieţel de cinci ani este umilit şi terorizat de un bărbat deghizat în Moş Nicolae, dar şi de mama lui a stârnit revoltă pe internet. Copilul este pus la perete şi agresat atât fizic, cât şi verbal de cel care ar fi trebuit să-i aducă daruri, nu să îl traumatizeze. Înregistrarea a ajuns şi la tatăl micuţului, originar din judeţul Constanţa, care este plecat la muncă în străinătate şi care a decis să ia măsuri. Autorităţile s-au sesizat, iar acum se face o anchetă drastică.

Imadiat ce dai play la videoclipul de mai jos, vei observa cum bărbatul costumat în Moş Nicolae îi bruschează pe copil şi chiar îl loveşte la un moment dat cu bâta pe care o trânteşte intimidant de podea.

“Nu plânge! De ce nu eşti cuminte la grădiniţă? (..). Promiţi că eşti cuminte? (…). Vin seara la el… Ai auzit? (…)”, îi spune autoritar bărbatul deghizat în Moş Nicolae copilului care e extrem de speriat de ce i se întâmplă.

Mai mult,  în imagini se observă că în încăpere este şi mama copilului, care îi cere fiului ei să îi promită moşului deghizat că va fi cuminte. 

 “Promite-i moşului că vei fi cuminte. Asculţi de doamna educătoare, da? Şi mănânci. (…) Nu mai plânge. (…). Mami te iartă, dar dacă eşti rău, îl chem pe Moş Nicolae iar.”, a spus o femeie despre care se crede că e mama băiatului de cinci ani.

“Promit că sunt cuminte. Da. (…). Promit că nu mai fac prostii”, a spus copilul printre lacrimi şi suspine.

Micuţul nu e singurul care e umilit. O minoră este pusă să stea în genunchi în faţa bărbatului şi să rostească o rugăciune. Copila se conformează imediat. Toate astea în timp ce băiatul de cini ani stă lipit de pereteîn genunchi şi plânge.

“Zii: «Tată Nostru»”, i-a spus bărbatul deghizat în Moş Nicolae unei adolescente, care s-a aşezat în genunchi pe podea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Constanţa, Oana Manoilă, tatăl, domiciliat în Tuzla, a trimis imaginile video pe pagina de socializare a instituţiei, care, la rândul său, a cerut sprijinul poliţiei pentru identificarea mamei, scris jurnaliştii de la Agerpres..

Cum mama băieţelului terorizat locuieşte în judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost sesizată Protecţia Copilului de aici, care a declanşat  astăzi o anchetă în acest caz. De asemenea, şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud s-a autosesizat după vizionarea materialului video, conform sursei citată mai sus.

În urma cercetărilor făcute, poliţiştii au reuşit să îl identifice pe cel care apare costumat în Moş Nicolae. Potrivit declaraţiilor făcute de purtătorul de cuvânt al instituţiei, Crina Sîrb, este vorba despre un bărbat de 40 ani din comuna Bistriţa Bârgăului, iar mama copilului, o femeie de 31 ani din aceeaşi localitate.

În urma difuzării acestor imagini scandaloare, s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa .Mai mult, poliţiştii au sesizat la rândul lor Protecţia Copilului şi au cerut acordarea de asistenţă psihologică băieţelului de cinci ani.