VIDEO / Mădălina Ghenea a părăsit România. Reacţia fanilor după anunţul făcut în timp ce îşi ţine fiica la piept: „Te-ai despărţit de Matei?”

Publicat: 05/11/2017 | 15:25

Mădălina Ghenea radia de fericire în lunile în care şi-a început povestea de iubire cu Matei Stratan, iar după ce a devenit mamă se simţea cea mai împlinită femeie. La un moment dat, ceva s-a rupt între cei doi iubiţi şi au apărut certurile, unele dintre ele chiar în public. Iar azi, în urmă cu puţin timp, vedeta a părăsit ţara. Nu singură, ci împreună cu fetiţa ei.

În urmă cu nici o jumătate de oră, Mădălina Ghenea a anunţat că părăseşte ţara. Frumoasa actriţă s-a filmat cu micuţa ei în braţe, desigur, a avut grijă să nu i se vadă faţa fiicei sale, iar la descriere a pus două emoticoane care ilustrează tot atâtea avioane şi hastag-ul „ciao”.

Cum în imagini nu apare şi iubitul ei, Matei Stratan, unii dintre fani s-au îngrijorat şi se gândesc că cei doi s-ar fi despărţit. Cei mai curajoşi, chiar au întrebat-o pe vedetă, care, deocamdată, nu le-a răspuns.

„Te-ai despărţit de Matei?”, „Ce cuminţică e!! O bombonică„, „Ce îngeraş minunat” sunt doar trei dintre mesajele postate de prietenii virtuali.

 

 

#ciao

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on

Pe 2 aprilie 2017, Mădălina Ghenea i-a dăruit o fetiţă lui Matei Stratan.

 

Citește și...