VIDEO Masini turate la maximum si femei incinse rau de tot, la un eveniment dedicat pasionatilor de tuning din Romania!

Publicat: 27/04/2015 | 14:38
VIDEO Masini turate la maximum si femei incinse rau de tot, la un eveniment dedicat pasionatilor de tuning din Romania!

Parcarea unui hotel din Baile Felix a fost locatia aleasa de organizatorii unui concurs de tuning pentru editia incendiara de anul acesta. IOn cadrul evenimentului, posesorii de masini s-au intrecut in viteza si indemanare.

Dupa ce de dimineaţa impatimiţii au participat la curse de accelerare si chiar la o parada prin Oradea, cartierul general al pasionaţilor de masini s-a stabilit dupa amiaza in parcarea hotelului. Atmosfera dominata de muzica urland in boxe, mititei, gratare si bere rece, a atras sute de oameni la eveniment.

Tuning

Spectatorii au putut admira atat modele noi cat si mai vechi de BMW, unele tunate, cu boxe vibrand in potbagaje, iar altele accesorizate cu tot felul de brizbrizuri.

De pilda, unul dintre soferi si-a amplasat pe radiator o masca de Halloween, iar altul si-a transformat un porbagaj de BMW in… gril de facut gratare.

Tuning

Unul dintre cele mai gustate momente a fost cel de sexy car wash, in care cateva domnisoare imbracate doar in sutiene si pantaloni scurţi s-au „spart” in figuri, turnandu-si spuma din belsug pe corpuri si facand miscari mai mult decat lascive.

Tuning

Fie ca aveau masuri de fotomodel, fie mai cu forme, cele trei i-au incins pe tinerii care s-au adunat sa le vada si mai nu se calcau in picioare sa le imortalizeze cu telefoanele mobile, atingandu-se ca intr-un veritabil show erotic. La un moment dat, fetele au luat bate stropitoare si, in vreme ce in fundal se auzea melodia „Arde” de la Paraziţii, ii stropeau pe cei care ramasesera in jur, pentru a mai raci atmosfera, scrie ebihoreanul.ro.

Tuning

Duminica, festivalul va continua cu difturi. Participanţii la concursuri platesc o taxa de 30 de lei, iar spectatorii au intrare gratuita.

R.O.

Citește și...