VIDEO. Mihai Morar își încearcă talentul la cosit

Publicat: 19/08/2019 | 13:18

Cunoscutul om de televiziune Mihai Morar, orginar din Baia Mare, se află în aceste zile în vacanță în orașul natal. El a postat pe pagina sa de socializare câteva imagini în care cosește în modul cel mai tradițional posibil, cu coasa. (VEZI ȘI: MIHAI MORAR, GEST IMPRESIONANT PENTRU SOȚIA LUI. CE SURPRIZĂ I-A FĂCUT GABRIELEI LA CÂTEVA ORE DUPĂ CE A NĂSCUT)

Iarba verde de acasă. 🍀☘️🌱#dragumiisămerglacoasă _______________________________P.S. Play cu sunet. Și miros…

Publicată de Mihai Morar pe Vineri, 16 august 2019

Nu e cert dacă vedeta se află „în ograda proprie” sau în vizită, dar este vizibil, după poziția corpului, mult prea aplecată, că „nu a crescut cu coasa în mână”. Oricum, merită felicitări pentru încercare.

Relaxare în familie

Potrivit postării, Mihai Morar se află la Firiza, un fost sat de lângă Baia Mare, devenit cartier al orașului, dar care se află la poalele munților Igniș și oferă un peisaj de vis. Lacul de acumulare de la Firiza a făcut din zonă una intens căutată de turiști, în anii trecuți.

Cel mai probabil, Mihai Morar se află în familie. „Când porți același sânge, același nume, aceeși culoare, aceiași «papuci», aceeași (inimă)”, a fost textul atașat pozei în care apare alături de tatăl său.

Mihai Morar, alături de tatăl său
Mihai Morar, alături de tatăl său, la iarbă verde

De trei ori tată de fată

În 24 iulie 2019, Mihai Morar a devenit tată de fată pentru a treia oară. Soția lui a adus pe lume o fetiță de 2,950 kg şi 52 de centimetri, pe nume Roua. Bebelușa a fost întâmpinată și de surorile gemene Mara și Cezara (11 ani).

Mihai Morar  este unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de emisiuni de radio și televiziune din România. Partenera lui de viață, Gabriela, le-a născut pe gemenele Mara și Cezara în 23 octombrie 2008. Fiicele prezentatorului TV au venit pe lume prematur – la naștere aveau 1250 grame, respectiv 1850 de grame.
În 2016, de ziua lor, el a făcut public un mesaj extrem de emoționant pe Facebook: “Opt ani de când minunile există. «Morar 1» și «Morar 2». Două brățări prinse, înainte de soroc, de niște încheieturi incerte. 1250 grame și 1850 de grame. Două cocoloașe nedefinite, ceva între spirit și materie. Două zâmbete închise zile întregi în incubatoare, într-o încercare a omenirii de a recrea în laborator gena Bucuriei și de a o împrăștia, apoi, viral, în lumea asta tristă.
Fiecare prunc născut prematur e o lecție despre triumful vieții. Lupta lui pentru a rămâne pe Pământ. Încrâncenarea de a pompa fiecare gură de aer și a o transforma în Viață. Încleștarea micropumnilor pentru a restabili armonia pierdută a Universului.
Nou-născutul prematur este ultimul gladiator de pe Terra care încă mai luptă fizic pentru perpetuarea speciei, nu pentru distrugerea ei. Lecția omuleților născuți prematur rușinează inconștiența și ușurința cu care oamenii mari au grijă să distrugă ceea ce ei cred că ei au primit de-a gata: fața Pământului, dreptul la Viață, natura umană.
Copiii născuți «sub greutate» vin pe lume cu «supra dragoste». De aceea, în fiecare maternitate unde se naște o «minune», ni se dă o șansă pentru o nouă lume. La mulți ani, Mara și Cezara! Voi sunteți două. Vă mulțumesc, Tatăl vostru”.
Citește și...