VIDEO / Nadir şi-a dat barba jos! Cum arată artistul cu noul look: are mustaţă şi barbă în stil muscă

Publicat: 24/01/2018 | 19:04

Nadir şi-a schimbat look-ul radical! Tânărul artist seamănă acum foarte mult cu d'Artagnan, eroul din "Cei trei muschetari". Mai mult, transformarea a fost filmată, iar la final, el a provocat alţi trei bărbaţi din showbiz-ul mioritic să îşi dea barba jos.

După ce şi-a şocat prietenii în legătură cu o ultimă dorinţă, Nadir şi-a dat barba jos. Cântăreţul a mers la un salon de înfrumuseţare, unde, în câteva minute barba lui „a dispărut”, graţie măiestriei unui specialist. În prezent, artistul are mustaţă şi barbă în stil muscă.

De pe scaunul în care şi-a schimbat look-ul, Nadir i-a provocat la finalul înregistrării de mai jos pe Dorian Popa, Edward Sanda şi Mario Păunica.

„Deci??? Cum imi sta fara barba??? Sauu mai bine zis cum imi sta cu mustata :))) ????”, a scris artistul când a postat înregistrarea făcută la salon.

„Îţi stă foarte bine cu mustaţă”, „Tot frumos eşti. Semeni şi mai mult cu puiul de om de acasă „, „Nadir, oricum tu esti si rămâi superb! Eşti un baiat foarte frumos, dar, parerea mea, e ca daca ti-ai fi dat jos si mustata, ai fi fost si mai simpatic. Dar e alegerea ta”, i-au scris prietenii artistului.

Nu doar Nadir şi-a schimbat look-ul, ci şi fiica sa. Micuţa a fost tunsă şi pare tare încântată de noua ei coafură.

„Îi stă foarte bine. Ce scumpă e!”, „Foarte bine! În acest caz, părul ei va creşte şi, când va fi mare, va avea un păr lung şi frumos „, „Foarte frumoasă, să îţi trăiască” sunt trei dintre comentariile pe care le-a strâns fetiţa lui Nadir la una dintre pozele postate recent pe Instagram de artist.

Citește și...