VIDEO Nu te-ai fi gandit niciodata ca gramatica limbii romane poate provoca astfel de reactii! Agnes i-a aruncat un pahar de apa in fata Andreei Bododel!

Publicat: 20/10/2011 | 00:00
Andreea Bododel si Agnes aproape ca s-au luat la bataie pentru inima lui Lucian Becali.

„Am discutat asa, amical, eu doar ce am ajuns in Bucuresti si pac scandalul. Noi nu am fost impreuna si nici nu suntem”, a declarat Andreea Bododel despre relatia sa cu nepotul lui Gigi Becali.

Invitata in platoul CANCAN TV, la Kanal D, Agnes a vrut sa isi spuna si ea punctul de vedere.

Numai ca fetele nu au reusit sa vorbeasca amiabil, iar Agnes i-a aruncat rivalei sale un pahar de apa in fata. Totul a pornit din cauza unor greseli gramaticale pe care le-ar fi facut Agnes, numai ca acesta pare sa fie doar motivul de suprafata, cele doua fiind suparate una pe cealalta din cauza lui Lucian Becali.

„Vorbim aproape zilnic. Nu are cum el vreodata sa umble cu astfel de fete. Astea sunt doar pentru club”, spune Agnes.

Suparata, Andreea Bododel a plecat, pentru ca mai apoi sa se razgandeasca si sa ii dea replica

„Ai dovedit cata bibilica ai, nu ma intereseaza daca esti model! Panarama asta pe care ai facut-o azi eu nu as fi fost in stare sa o fac! Tot ce ai facut tu, toate prostiile tale pe care le spui fara cap nu o sa ramana asa!”, a mai spus fosta iubita a lui Liviu Varciu.

„Aceasta fata isi merita apa cu varf si indesat!”, a spus Agnes.

Cele doua au fost supuse unei probe de gramatica, dar au faultat grav limba romana. Ambele au picat testul Andreei Mantea si al lui Adrian Artene, uitand de cratima.

Citește și...