VIDEO. O fată de 17 ani, mamă a doi copii, s-a aruncat în Olt după ce a părăsit-o soțul. A fost salvată în ultima clipă

Publicat: 11/02/2019 | 18:07

Părăsită de soţ, o fată de 17 ani a încercat, luni, să se sinucidă. Tânăra s-a aruncat în Olt, în zona barajului de la Strejești, cu gând să se înece. Din fericire, pompierii au intervenit prompt și au reușit să o salveze. (CITEȘTE ȘI: FRATELE LUI MIREL RĂDOI S-A ARUNCAT DE LA ETAJ!)

Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială pentru primă intervenție, o autospecială pentru transport scafandri la locul intervenției și două bărci pneumatice, au intervenit la barajul Strejești, pentru salvarea fetei din râul Olt.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță Olt.

Minora, în vârstă de 17 ani, din localitatea Strejești, a fost găsită în zona ecluzelor, conștientă, ținută la suprafața apei de un colac de salvare aruncat de angajații Hidroelectrica.

Pompierii au acționat cu o barcă pneumatică și au adus-o pe femeie la mal.

Pacienta a fost preluată de echipajele medicale, conștientă, în șoc hipotermic și transportată la UPU Slatina. (VEZI AICI: CIRCULAŢIA CU METROUL, BLOCATĂ PE DOUĂ MAGISTRALE DIN CAUZA UNEI SINUCIDERI LA STAŢIA DRISTOR)

Citește și...