Fratele lui Mirel Rădoi s-a aruncat de la etaj!

Publicat: 11/02/2019 | 13:01

Tentativă de suicid în familia antrenorului naţionalei U21 de fotbal a României. Fratele lui Mirel Rădoi s-ar fi aruncat, luni, de la etajul 4 al unui bloc din Drobeta-Turnu Severin. (CITEȘTE ȘI: VICTOR SLAV ȘI-A “OFICIALIZAT” RELAȚIA CU SOSIA DANIELEI CRUDU)

UPDATE: Surse medicale au declarat pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că fratele lui Mirel Rădoi ar avea aproximativ 100 de fracturi, după ce s-a aruncat în gol de la etajul IV. Medicii de la Turnu Severin sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. Inițial, au luat în calcul să îl transfere la București, la Spitalul Floreasca, dar în acest moment pacientul nu ar fi transportabil, după ce i-a scăzut pulsul foarte mult, tensiunea ar fi scăzut la 7. Medicii din Mehedinți ar fi primit, fără probleme, aprobarea de a-l transfera la Floreasca. În afara celor 100 de fracturi, fratele lui Rădoi ar fi suferit leziuni foarte grave și la nivelul feței.

Tragedie în familia antrenorului naţionalei U21 de fotbal a României Mirel Rădoi. Potrivit primelor informații, Mihai Nicușor, fratele mai mic al tehnicianului, în vârstă de 37 de ani, s-ar fi aruncat de la etajul 4 al unui imobil  din Drobeta-Turnu Severin. Conform unor surse din mediul judiciar,  bărbatul ar fi recurs la acest gest după ce s-a certat cu consoarta. Motivul conflictului ar fi fost divorțul.

Bărbatul a fost preluat de o ambulanță și a fost dus de urgență, în stare gravă, la spitalul din localitate. Apelul la numărul de urgență 112 a survenit, luni, în jurul orei 12.00. (NU RATA, AICI: DECIZIE DE ULTIMA ORĂ ÎN PROCESUL FOSTULUI BODYGUARD AL LUI CEAUȘESCU! A SCĂPAT DUPĂ 25 DE ANI…)

Potrivit primelor informații privind starea de sănătate a fratelui fostului fotbalist, Mihai Nicușor ar avea fracturi la nivelul membrelor inferioare, precum și leziuni serioase la cap.

Mihai Nicușor, probleme cu legea

Originar din Turnu Severin, Nicușor a strâns câteva vizite prin penitenciarele din străinătate încă de acum 14 ani, când a fost prins la furat, așa cum anunța presa locală. Spre norocul lui, în 2011, judecătorii i-au admis o cerere de reabilitare, dar minunea nu a ținut mult pentru fratele lui Mirel, care trei ani mai târziu a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare, alături de alte două persoane, pentru trafic de țigări.

După ispășirea pedepsei, Mihai Nicușor a fost din nou dat în judecată de către o persoană care a contestat rezoluția procurorilor de „neîncepere a urmăririi penale” în cazul fratelui lui Radoi, într-un dosar separat, dar spre norocul lui, Curtea de Apel Craiova a respins cererea reclamantului. De-a lungul timpului, Rădoi s-a ocupat cât a putut de fratele său și de restul familiei, susținându-i pe toți cu sume importante de bani.

Știre în curs de actualizare….

Citește și...