VIDEO / Oana Mizil şi-a făcut poftele la Coliba Haiducilor! A înfulecat tot, stoarsă de puteri din cauza … ”Jupânul” a făcut cărţile!

Publicat: 28/01/2018 | 19:33

Oana Mizil, soţia lui Marian Vanghelie, fostul primar celebru al Sectorului 6, se află la munte, la Poiana Braşov, într-o minivacanţă, alături de fiica ei, Maria. Şi a găsit vreme perfectă pentru schi şi sanie, aşa că nu a pierdut deloc timpul. 

Oana, echipată până-n dinţi cu cele necesare pentru un adevărat sejur la munte, şi-a luat fetiţa de mână şi a ”tăiat-o” la mare înălţime, pentru că acolo ninge frumos, iar pârtiile sunt ”cu vino-n coa”. Şi nu a risipit aiurea nicio zi!

Duminică, Oana chiar a întrecut măsura pe pârtie, dar a meritat. S-a distrat de minune şi a arătat că, într-adevăr, ”iarna nu-i ca vara”! Da, a alergat mult pe frig, dar, camuflată beton, nici nu a simţit gerul, de altfel, pătrunzător. După schimbările alerte de direcţie, a resimţit, însă, foamea! Când ora mesei a venit, Oana, hop şi ea, direct în primitorul restaurant a picat!

Cu foamea-n glandă, a avut grijă mai întâi să-i fie bine micuţei Maria, de doar câţiva anişori. Apoi, a făcut puţină ordine printre oamenii lui nea Viorel, nimeni altul decât jupânul hanului. A întrebat de bucate, a comandat şi niscaiva băuturică. Chiar nea Viorel a ajuns la masa ei! Cei doi, probabil amici, după cum au dialogat, s-au înţeles perfect asupra meniului… De parcă mai conta pentru Oana, care era topită de foame.

Când bucatele s-au întins pe mese, frumoasa nevastă a lui Vanghelie a dat instant startul. Pârtia a ”supt-o”, aşa că a mâncat la foc automat! Din când în când, şi-a mângâiat micuţa, pe care nu a scăpat-o, însă, de sub supraveghere în timpul mesei. Apoi, a mai discutat cu unul, cu altul, dar nu a slăbit de nicun fel ritmul la mestecat! Într-un final, stomăcelul s-a umplut, iar Oana a spus: stop desfrâu culinar! Eiii, cam târziu… Dar cum să nu meargă o masa copioasă, după o asemenea zi, în zăpadă, la Poiană!?

 

Citește și...