VIDEO Oana Zavoranu, batuta si hartuita de proprietarul apartamentului unde a stat in chirie

Publicat: 22/11/2011 | 00:00
VIDEO Oana Zavoranu, batuta si hartuita de proprietarul apartamentului unde a stat in chirie
Oana Zavoranu a fost agresata de proprietarul apartamentului in care a stat cu chirie, duminica noapte, in zona Dorobanti. Proprietarul, care avea mana in pantaloni cand a iesit sa vorbeasca cu vedeta, a bruscat-o pe Oana Zavoranu si i-a aruncat telefonul pe jos.

„Inainte de a intra in apartament, a venit acest obsedat sexual care tinea mana in pantaloni, in dreptul… si striga ca un nebun ‘Iti place, iti place p… c**va ordinara”, spune Oana Zavoranu.

Vedeta a fost insotita de Razvan Dumitrescu, prietenul ei, pentru a-si lua o teava, dupa cum se vede in imaginile inregistrate de camerele de supraveghere. Dupa ce acestia au iesit din apartament, fostul proprietar a iesit cu o scrumiera in mana, pregatit de scandal. Oana a revenit si a incercat sa filmeze cu telefonul intregul eveniment. Conflictul a fost aplanat de doi agenti de politie.

Mama Oanei ii sare in aparare: „Te calc in picioare daca te mai iei de fiica mea”

Invitata la emisiunea „Acces Direct”, mama Oanei Zavoranu sare in apararea fiicei sale si l-a facut pe domnul Tony „nesanatos la cap”, „parsiv”, l-a acuzat ca din cauza lui s-au intamplat toate acestea si l-a amenintat ca il va da in judecata daca se mai aproprie de Oana.

„De ce nu te-ai dus dumneata sus in apartament cand ai vazut-o Oana? De ce mai cotrobaiai pe strada in pijama? Dumneata esti normal? Unde ii sunt lustrele de cristal? Tu vrei sa ai de-a face cu mine? Pe mine ca mama ma doare de Oana. Ce cauti dumneata la televiziune? Eu am un scandal de 7 ani cu Oana. De ce batranul asta trebuie sa spuna despre Oana ca este tiganca, curva?”, ii cere explicatii Marioara Zavoranu, furioasa, proprietarului. „Daca vad pe cineva ca se ia de ea, ma doare foarte tare, ca e fata mea!”

Razvan, iubitul Oanei: „Domnul Tony a recunoscut ca a intrat in lipsa Oanei in apartament”

Prietenul Oanei a declarat ca proprietarul a recunoscut pe inregistrare ca vedeta nu mai are nimic in apartament si ca a intrat in imobil fara aprobarea fostei chiriase.

„Cand am iesit din apartament dansul era deja pe scari, a imbrancit-o pe Oana pe scari si a facut-o tiganca si a intrebat-o ce mai cauta acolo, in conditiile in care Oana plateste in continuare chiria”, a adaugat Razvan.

„Am filmat ca sa vada lumea cum este el de fapt, recalcitrant, si nu este asa cum pare la televizor. I-am spus ca trebuie sa mai luam cateva lucruri de-ale Oanei. Nu ne-a lasat, s-a enervat foarte tare si i-a dat peste mana. Intr-o fractiune de secunda mi-a dat si mie peste mana si a strigat in alta limba la cineva”, explica Razvan evenimentele din toiul noptii.

Proprietarul si-a dat pantalonii jos in plina strada

„A trebuit sa arat ca nu sunt femeie”, spus domnul Tony in apararea sa. „Imaginile cu domnul Tony dezbracat le veti vedea zilele aceastea si cum era sa dea cu scrumiera in noi”, a spus Razvan.

„Nu mai are nimic in apartament”, a strigat domnul Tony la Marioara Zavoranu.

Oana Zavoranu l-a acuzat pe proprietar ca a intrat peste ea in casa, a incercat s-o violeze in apartamentul inchiriat si ca a tras-o de chiloti si sutien.

VIDEO Zavo, intalnire de gradul 0 cu Huidu, la semafor: „I-am fluturat 5 degete, cati ani de puscarie ii urez!”

Si-a luat masina de 100.000 de euro. Oana Zavoranu este in bani