VIDEO / Ramona Gabor, sărbătorită în singurul hotel de şapte stele din lume! Mesajul surorii sale, Monica: „Eu şi Alina nu ne putem imagina cum ar fi fost copilăria noastră fără tine”

Publicat: 16/01/2018 | 09:23

Ieri, Ramona Gabor a împlinit 29 de ani, iar prietenii au sărbătorit-o în Burj Al Arab, fiind cunoscut drept singurul hotel de şapte stele din lume, oficial clasificarea fiind de cinci stele deluxe – şi care a fost proiectat de arhitectul britanic Tom Wright. Deşi e foarte discretă când vine vorba despre viaţa privată, sora mai mică a Monicăi Gabor a făcut publice imagini dinaintea petrecerii de lux, cât şi din timpul, dar şi după ce aceasta s-a încheiat.

Ramona Gabor a primit ieri toată ziua cadouri scumpe şi s-a relaxat în compania unor prieteni apropiaţi din Emiratele Arabe Unite. La petrecerea pe care şi-a organizat-o la unul dintre etajele hotelului de lux Burj Al Arab din Dubai, ea a îmbrăcat o rochie neagră, extrem de elegantă şi cu o croială sexy şi provocatoare. Odată ajunsă acolo, sărbătorita a fost primită de prieteni cu multă căldură şi bucurie.

De ziua sa de naştere, Ramona Gabor a avut parte de un meniu de fiţe şi şampanie fină, iar atmosfera a fost întreţinută şi de o dansatoare profesionistă de Belly Dance. Ea a făcut publice gustările din care s-a înfruptat împreună cu invitaţii ei, iar locul în care s-au distrat a fost aranjat ca pentru o mică prinţesă.

Aflată la mii de kilometri distanţă, Monica Gabor i-a transmis pe Facebook un mesaj emoţionant, atât din partea ei, cât şi a surorii mai mare, Alina.

„La mulţi dragă surioară, Ramona Gabor! La mulţi ani surorii noastre minunate! Eu şi toţi cei care te cunoaştem şi te iubim îţi dorim îndeplinirea tuturor dorintelor. Eu şi Alina nu ne putem imagina cum ar fi fost copilăria noastră fără tine, o persoana atât de specială si minunată! Te iubim şi abia aşteptăm să te sărbătorim şi în Los Angeles! Te aşteptam cu mare drag! #happybirthday #lamultiani” este mesajul pe care Monica Gabor i l-a transmis surorii sale de ziua ei.

Urarea fostei soţii a lui Irinel Columbeanu a fost însoţită de un clip în care apar cele două, dar şi fiica ei, Irina, alături de băieţelul iubitului ei chinez, Antony.

În această dimineaţă, Ramona Gabor a urcat la bordul unui avion din Abu Dhabi spre Los Angeles, cel mai probabil – dacă luăm în considerare mesajul iubitei lui Mr. Pink.