VIDEO | Scene șocante în Dâmbovița! Trei muncitori, captivi sub un mal de pământ

Publicat: 18/07/2020 | 15:27

Momente dramatice în județul Dâmbovița. Salvatorii au fost alertați pentru a interveni după ce trei muncitori care lucrau la rețeaua de canalizare au fost surprinși de un mal de pământ. Printre ei este și un minor. 

Două dintre victime au fost scoase

Cele trei persoane au fost prinse sub un mal de pământ în comuna Braniștea. La fața locului intervin pompierii și echipajul de descarcerare, dar și trei ambulanțe. Doi dintre cei trei tineri au fost scoși, conștienți, iar medicii ii acordă asistență medicală. Se lucreaza în continuarea pentru extagerea celorlalți doi. Este vorba despre un băiat de 16 ani îngropat până la nivelul brâului, conștient, un bărbat de 26 ani îngropat până la nivelul umerilor, cu semne vitale și un bărbat de 20 ani îngropat până la nivelul capului fără semne vitale.

„Pentru extragerea persoanelor și pentru acordarea asistenței medicale de urgență se acționează cu 2 echipaje de descarcerare, 2 containere multirisc, 3 ambulanțe din cadrul serviciului județean de ambulanță Dâmbovița, 1 elicopter SMURD și 3 buldoexcavatoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dâmbovița.

Vom revenii cu detalii.