VIDEO / Solistul de la “The Motans”, mărturisiri despre un secret dureros: “Nu vreau să spun mai mult, e un subiect…”

Publicat: 19/12/2017 | 15:53

Denis Roabeş, solistul trupei “The Motans”, a vorbit în cadrul unui interviu despre părinţii săi. Când i-a fost adresată o întrebare, artistul de peste Prut a răspuns diplomat şi apoi a refuzat să spună mai multe amănunte despre acel subiect. Toţi cei care l-au auzit şi l-au văzut când vorbea şi-au dat seama că încă nu a trecut peste acest detaliu delicat din viaţa lui.

Secretul dureros al lui Denis Roabeş, solistul trupei “The Motans”, a ieşit la iveală la scurt timp după ce el a vorbit despre cum ar trebui să fie jumătatea lui. El a spus că la începutul carierei muzicale doar mama lui l-a susţinut, iar tatăl său a acceptat mai greu dorinţa lui.

“Trebuie să fie fericită, să aibă linişte mereu. (…).Mama e omul meu preferat. Mama este sufletul meu. Femeia inteligentă va înţelege că dragostea de mamă e una, iar dragostea de femeie e alta. (…). Mama e mamă (…). Mama m-a susţinut, cu tata a fost mai greu, dar a fost bine. (…)”, a mărturisit Denis Roabeş în cadrul unei emisiuni TV.

Totuşi, cântăreţul este de părere că tatăl lui l-a ajutat indirect ca să ajungă unde este acum: în topurile muzicale din Republica Moldova, România, Rusia şi nu numai.

“Să înţeleg că tata nu te-a susţinut?”, a întrebat prezentatoarea Florentina Fântânaru.

“E suficient cât am spus, nu vreau să vorbesc mai mult. Cred că e un subiect care nu ar interesa pe nimeni. Cred că indirect el m-a ajutat foarte mult.”, a concluzionat Denis Roabeş, solistul de la “The Motans”.

În cadrul aceluiaşi interviu, talentatul cântăreţ a vorbit despre visele pe care le avea şi care l-au inspirat să dea numele formaţiei „The Motans”. De asemenea, el a făcut unele dezvăluiri despre perioada în care a lucrat ca agent marketing. Denis a afirmat că, pentru el, fiecare persoană este un produs şi orice produce omul, devine un produs, doar calitatea sa este importantă.

“Poate că o să sune cumva rudimentar, dar de fapt, dacă te uiţi aşa, totul în lumea asta e un schimb, este o vânzare. Fiecare dintre noi ne vindem, oamenii sunt un produs, orice produce un om este un produs. Contează calitatea sa. Oamenii se vând unul altuia, ca şi în dragoste. Unii se vând mai scump.

Niciodată nu sunt mulţumit, întotdeauna las loc de ceva, nu las să fiu în totalitate satisfăcut de ceea ce fac, pentru că atunci când intri în gândul ăla că ai făcut tot ce ai putut, nu mai ai ambiţiile alea să mergi mai departe.

Oamenii trebuie ajutaţi doar atunci când îţi cer ajutorul. Nici atunci nu ar trebui. Uneori ajuţi un om dar îţi dai seama că ei nu aveau nevoie de ajutor. Lumea e foarte complexă, dar şi viaţa în general”, a mai spus Denis Roabeş.

Formaţia “The Motans” a lansat la începutul acestei luni melodia “Friend Zone”, care a urcat foarte repede în topurile muzicale.

Citește și...