VIDEO / Tolea Ciumac, petrecere de pomină după ce l-au săltat mascaţii! Ce vedete i-au fost alături pe ringul de dans

Publicat: 05/11/2017 | 14:46

La mai bine de o săptămână de când Tolea Ciumac, familia sa şi apropiaţii au trecut prin emoţii puternice după ce la uşa sportivului au venit mascaţii, acesta a fost surprins în timp ce era la un restaurant şi sărbătorea. Tolea Ciumac nu era singur, ci împreună cu finii săi celebri.

 

Gata cu suspansul, este vorba despre Tina şi Raymond Untu, care sunt foşti concurenţi de la „Mireasă pentru fiul meu.” Alături de ei, dar şi de soţia sa, luptătorul de Kempo a petrecut o noapte de pomină. Şi, cum a scăpat cu bine peste acuzaţiile care i s-au adus recent, sportivul a încins o horă mare alături de alţi petrecăreţi.

Tina şi Ray, doi dintre cei mai iubiţi foşti concurenţi de la reality-show-ul matrimonial, s-au căsătorit civil pe 29 iulie, iar naşi le-au fost Alina şi Tolea Ciumac.

Luptătorul de Kempo a fost dus la audieri pe 26 octombrie, după ce s-au făcut mai multe percheziţii în Bucureşti, dar şi în alte judeţe din apropiere. Potrivit anchetatorilor, Tolea Ciumac era suspectat de contrabandă cu ţigări şi constituirea de grup infracţional, au titrat jurnaliştii de la stirileprotv.ro.

Citește și...