VIDEO / Vrea să o dea pe spate, la propriu, pe fosta iubită a lui Philipp Plein. Andreea Sasu se antrenează pentru o întâlnire ca-n ringul de box

Publicat: 30/10/2017 | 14:44

Fosta şi actuala iubită a lui Philipp Plein au început războiul pentru inima lui pe internet. Şi, la câteva zile, după ce Morgan Osman şi Andreea Sasu şi-au aruncat vorbe acide, românca a început antrenamentele de autoapărare. Mai mult, focoasa vedetă a făcut publice şi câteva dintre schemele învăţate la curs.

În vârstă de 26 de ani, Andreea Sasu se pregăteşte intens în sala de antrenament pentru o eventuală întâlnire cu fosta iubită a designerului neamţ. În cele două înregistrări făcute publice pe pagina sa de Instagram, focoasa româncă apare îmbrăcată în colanţi negri, o sutieră sexy, cu mănuşi de box în mână, iar la picioare poartă tibiere ca să nu îşi facă vânătăi sau să se accidenteze.

Odată ce dai play la filmarea de mai jos, poţi observa cât de repede a învăţat modelul cu forme voluptoase să dea cu pumnul, dar şi cu piciorul.

 

#fighting @aronne.rossi

A post shared by Andreea Sasu (@andreeasasu90) on

Citeşte şi: Celebrul PHILIPP PLEIN şi ANDREEA SASU s-au împăcat! Imaginile care i-au dat de gol

 

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020