VIDEO Zavo, intalnire de gradul 0 cu Huidu, la semafor: „I-am fluturat 5 degete, cati ani de puscarie ii urez!”

Publicat: 17/11/2011 | 00:00
Faptul ca Oana Zavoranu si Serban Huidu nu se inghit nu mai este un secret pentru nimeni. Incercarile prin care fostul "Carcotas" a trecut l-au facut mai tolerant, insa nu au impresionat-o pe Zavo. Cei doi au dat nas in nas in trafic si, in timp ce el a incercat sa schiteze un zambet, ea i-a facut cu mana numarandu-i pe degete anii de puscarie care il asteapta dupa ce a provocat un accident in care au murit trei oameni.

Resentimentele pe care Oana Zavoranu le are fata de Serban Huidu sunt departe de a deveni istorie. Desi nu a mai existat niciun clinci direct de luni bune, bruneta nu poate sa-l ierte pentru atacurile la adresa ei pe care le-a lansat ani la rand la „Cronica Carcotasilor”, iar asta s-a vazut din plin zilele trecute. Intamplarea nefericita a facut ca drumurile celor doi sa se intersecteze prin hatisurile traficului bucurestean. Oana, in noua sa masina, un BMW X5, a oprit la semafor exact in dreptul masinii in care se afla dusmanul ei de moarte si inevitabilul s-a produs. Cei doi au stabilit contactul vizual, iar din acest punct fiecare a incercat sa aiba o reactie cat mai potrivita nefastei coincidente. Huidu a mimat un zambet in semn de salut, iar Oana a deschis geamul si a fluturat cele cinci degetele ale mainii stangi. Gestul acesteia i-a dat incredere lui Huidu, care a largit putin zambetul vadit fortat si a dat sa deschida si el geamul, probabil pentru initierea unui dialog de complezenta. In acel moment, Zavoranca l-a inchis pe al ei, dar nu inainte de a-i face lui Huidu o urare pe care s-o tina minte. „In cazul in care credea ca am devenit prietenoasa s-a inselat. I-am fluturat cele cinci degete, cati ani de puscarie ii urez, si am vrut sa inteleaga asta. A omorat trei oameni si trebuie sa plateasca, iar cinci ani dupa gratii mi se pare pretul corect”, ne-a declarat Zavo.

VIDEO Oana Zavoranu: „Huidu m-a facut 10 ani c***a si centurista! Crezi ca daca mie mi se intampla tragedia lui Serban, nu eram omorata cu pietre pana acum?”

Ce masini a condus Zavoranca de-a lungul anilor? Prima ei masina, o Dacie 1310, a disparut fara urma din fata blocului, iar Mercedesul a ajuns la Bendeac

VIDEO Oana Zavoranu: „Huidu m-a facut 10 ani c***a si centurista! Crezi ca daca mie mi se intampla tragedia lui Serban, nu eram omorata cu pietre pana acum?”

Motanul Oanei Zavoranu, extenuat dupa atatea mutari. „Marty trebuie sa mearga la doctor, e batran si are nevoie!”

Citește și...