Violeta Ivu, fata cu pelerina de la Big Brother si-a bagat tatal in cosciug fara sa clipeasca! Vezi aici cum a fost posibil!

Publicat: 27/03/2013 | 23:00
Violeta Ivu, fata cu pelerina de la Big Brother si-a bagat tatal in cosciug fara sa clipeasca! Vezi aici cum a fost posibil!

Din lipsa de bani, primul film realizat de Violeta, a insemnat o adevarata aventura pentru ea. In urma cu 11 ani, din lipsa de actori, Violeta si-a distribuit tatal intr-unul dintrel filmele realizate in facultate. Rolul era de...mort.

violeta ivu

Violeta Ivu s-a facut cunoscuta la reality show-ul Big Brother, ca fiind fata care facea baie doar acoperita cu o pelerina. Tanara, care si-a dorit mereu o cariera in domeniul artistic, mai precis in cinematografie, a avut de intampinat multe greutati, mai ales in perioada studentiei.

In momentul in care a realizat primul film pe pelicula, Violeta a avut de infruntat multe obstacole, iar pentru ca arta cere sacrificii, a ajuns sa isi bage tatal…in cosciug.

Din lipsa de buget, tanara a apelat la familei si prieteni, pe care i-a bagat in primul ei film
Din lipsa de buget, tanara a apelat la familei si prieteni, pe care i-a bagat in primul ei film

“Primul meu scurt metraj a fost o adaptare a nuvelei “Nevasta” de Liviu Rebreanu. Am avut un buget infim pentru un film in pelicula. Am batut o vara intreaga pe la usile diverselor firme in cautate de sponsorizare, pentru a demonstra ca proiectul meu este real si nu sunt o impostoare. Nu mi-am permis niste actori consacrati, asa ca in rolurile secundare au fost distribuiti actori amatori. Surorile mele, tata, baietelul unei vecine, colege, s-au trezit actori in filmul meu. Pentru tata a fost rolul vietii lui. Desi nu are nicio treaba cu actoria, a intrat foarte bine in pielea personajului. El a fost sotul aflat pe patul de moarte si mai apoi il regasim la inmormantare in cosciug. Nu pot sa spun ca nu m-a trecut un fior cand am filmat acea secventa”, povesteste acum amuzata, Violeta Ivu.

Din fericire pentru ea, tatal ei este un tip extrem de hazliu, care, in ciuda „misiunii” lui a presarat buna-dispozitie pe platoul de filmare.

violeta ivu

“Tata este un tip foarte hazliu si spre disperarea mea, care iau treaba foarte in serios, s-a tinut numai de poante. De exemplu, cand am filmat secventa cu cosciugul, acesta a fost adus la cadru cu capacul pus. Toata lumea era pregatita pentru filmare, numai tata lipsea. Bineinteles ca a iesit brusc din cosciug de era sa facem infarct cu totii.”, a mai spus fosta concurenta de la Big Brother.

Denisa Macovei

Citește și...