Vis în care mori? Nu e chiar o veste proastă

Publicat: 19/11/2017 | 02:12
Vis în care mori? Nu e chiar o veste proastă

Ai avut un vis în care mori? Nu e totul atât de negru. Trebuie să vă liniştiţi pentru că semnificaţia acestui vis nu este neapărat negativă.

 

 

Ai avut un vis în care mori? Nu e totul atât de negru. Trebuie să vă liniştiţi pentru că semnificaţia acestui vis nu este neapărat negativă.

Dacă ai un vis în care mori e foarte posibil să ai şi o zi foarte proastă. Este una dintre cele mai terifiante experienţe, iar amprenta unui vis în care mori îţi poate rămâne în minte chiar şi mai multe zile.

Vis în care mori poate însemna că va exista în viaţa ta un moment de tranziţie şi că treci la o altă etapă a vieţii tale. De asemenea, poate reprezenta o schimbare majoră care are loc în următoare perioadă.

Vis în care mori poate apărea şi în momentul în care împreună cu partenerul tău aţi hotărât că e cazul să vă uniţi destinele, pentru a trece într-o nouă etapă a vieţii voastre. Însă, e adevărat că poate reprezenta şi sfârşitul unei relaţii. Nu trebuie să fie neapărat legată de dragoste, ci de schimbarea unui job.

Vis în care mori. Evoluezi spiritual

Mai exact, vis în care mori poate însemna că vei trece printr-o perioadă de tranziţie şi că vei deveni mai evoluat spiritual. Dacă visezi că mori din cauza unei boli incurabile sau că cineva îţi dă această veste, înseamnă că se pun presiuni asupra ta pentru a face nişte schimbări foarte importante în viaţa ta. E posibil să există decizii pe care să le fi amânat să le iei.

De asemenea, vis în care mori se poate interpreta diferit şi în funcţie de modul în care percepi moartea în somn. Există şi oameni care nu se sperie atât de tare de moarte şi acceptă situaţia.

Vis în care mori şi nu prea

Există şi situaţii în care ne trezim înainte de a muri în vis. Acest lucru ar fi din cauza faptului că nu toţi oamenii sunt capabili şi nu au imaginaţia necesară pentru a duce la final un astfel de moment.

Atunci când visezi că mori poate fi vorba şi de teama de moarte în realitate, de o stare de anxietate. Potrivit psihologilor, multe dintre obsesiile noastre vor apărea şi în vis, pentru că aceasta este principala manifestare a ceea ce se petrece la nivelul subconştientului.

Prin urmare, atunci când ai un vis în care mori contează foarte mult şi contextul în care îţi pierzi viaţa. Mai exact, trebuie să puneţi un întreg puzzle cap la cap pentru a descoperi ce se ascunde în spatele acestui lucru. 

Citește și...