Vis în care te cerţi. Când trebuie să te îngrijorezi

Publicat: 12/10/2017 | 17:07
Vis în care te cerţi. Când trebuie să te îngrijorezi

Dacă ai un vis în care cerţi trebuie să ştii că e foarte important şi persoana sau persoanele cu care ai disputa.

Dacă ai vis în care te cerţi cu familia ta, asta înseamnă că ai parte în viaţa de zi cu zi de nesiguranţă familială, dispute în casă şi îţi displace de faptul că depinzi prea mult de familia ta. E posibil ca această ceartă să anunţe faptul că urmează să iei o decizie importantă în viaţa ta şi să începi o etapă nouă, pe propriile picioare.

De asemenea un vis în care te cerţi cu familia ta mai poate reprezenta şi faptul că ai energii care nu au fost eliberate la timpul lor. E posibil ca acest lucru să vină şi din faptul că nu ai parte de securitate financiară şi ai mustrări de conştiinţă că nu poţi să participi la bugetul familiei.

Vis în care te cerţi. Nu îţi poţi exprima sentimentele

Vis în care te cerţi cu familia mai poate arăta şi că, de fapt, îţi lipseşte tandreţea din partea celor dragi şi că s-au acumulat cam multe emoţii negative. Alteori, un vis în care te cerţi cu familia mai poate arăta şi că nu îţi poţi exprima corect sentimentele faţă de cei drag, iar comunicare este deficitară.

Dacă te cerţi cu persoana iubită e posibil să anunţe faptul că vor urma nişte tensiuni în cuplu. De asemenea, iubitul sau iubita ta ar putea avea directă legătură cu nişte emoţii negative pe care tu le-ai acumulat.

Vis în care te cerţi. Subconştientul îţi transmite un mesaj

Deseori acest vis anunţă o ceartă care urmează în cuplu. Însă asta nu înseamnă că te vei certa neapărat cu persoana iubită, poate fi vorba şi de altcineva. Dacă visezi că te cerţi foarte tare cu persoana iubită, asta poate însemna că în realitate ai multe nedumerire în privinţa ei. Este foarte posibil ca subconştientul să-ţi transmită faptul că sunt nişte probleme din trecut între voi doi, care nu au fost clarificate, iar pe tine te deranjează.

Mai poate însemna şi că între tine şi persoana iubită nu există o comunicare foarte bună şi ar cam fi cazul să staţi de vorbă faţă în faţă. Însă, nu înainte de a şti foarte exact care sunt problemele nerezolvate şi care este motivul pentru care ai visat că te cerţi. Acest vis anunţă faptul că trebuie să desluşeşti aspecte legate de relaţia ta, pentru a exista astfel stabilitate emoţională. 

Citește și...