Visezi la o cariera de succes in modelling sau turism? Participa si tu la Caravana Fashion TV! Vezi aici toate detaliile!

Publicat: 25/03/2013 | 23:14
Visezi la o cariera de succes in modelling sau turism? Participa si tu la Caravana Fashion TV! Vezi aici toate detaliile!

Esti frumoasa? Fii desteapta! Fashiontv iti da o sansa! Poti sa ai sau nu experienta in modellling, insa daca stii ca detii calitatile necesare si nu iti lipseste ambitia, Fashion Tv iti ofera sansa unei cariere de succes.

ftv

Caravana Fashiontv cauta noi talente. Dupa preselectiile din Bucuresti si Constanta, cele mai frumoase fete din Fetesti si Calarasi sunt asteptate in aceasta saptamana la castingurile locale ale Caravanei Fashiontv.
Ai intre 18 si 24 de ani, esti frumoasa, inteligenta, spontana si visezi la o cariera de model? Vrei sa apari pe copertele revistelor glossy, sa calatoresti in toata lumea si sa prezinti colectiile celor mai cunoscuti designeri? Participa la Caravana Fashiontv si poti deveni top-model, actriţă sau prezentatoare tv.
Ai intre 24 si 28 de ani si iti doresti o cariera de succes, alaturi de o echipa profesionista? Fashiontv iti ofera oportunitatea de a lucra in domeniul turismului si de a contribui la promovarea Romaniei in lumea intreaga. Nu ai experienta? Vino si inscrie-te la cursurile gratuite de media, PR, marketing si turism, iar Fashiontv iti asigura pregatirea necesara pentru a reusi.

ftv

Echipa de scouteri Fashiontv se afla in aceasta saptamana la Fetesti (marti – 26 martie si miercuri – 27 martie) si la Calarasi (joi – 28 martie si vineri – 29 martie). Tinerele din cele doua orase sunt asteptate la preselectiile de sambata, 30 martie, in Fetesti la Saloon Golf, strada Calarasi (Piateta Gara), ora 12, respectiv in Calarasi, Hotel Hestia, Soseaua Chiciului nr.2A, ora 16.
Poti fi selectata si online! Fa-ti cont pe fpeople.ro si realizeaza-ti un profil complet, cu poze si detalii despre tine. Nu uita sa-ti treci inaltimea, greutatea, adresa de e-mail si numarul de telefon, iar scouterii Fashiontv te vor contacta pentru a te chema la casting.

Sabina Ivanica

 

Citește și...