Visul în care apar trandafiri

Publicat: 30/11/2017 | 15:35
Visul în care apar trandafiri

Visul în care apar trandafiri. Ce înseamnă atunci când visezi trandafiri? Trebuie să luaţi în considerare şi contextul în care apar aceştia. Încercaâi să vă amintiţi cât mai multe din vis. 

Visul în care apar trandafiri. Dacă în vis apare un buchet de trandafiri, acesta simbolizează fertilitatea. În schimb, dacă legaţi trandafirii atunci înseamnă că veţi avea parte de mai multe daruri. Cu toate acestea, culoare şi numărul trandafirilor din buchet pot influenţa semnificaţia visului.

Visul în care apar trandafiri simbolizează iubirea

Visul în care apar trandafiri. Dacă visezi că aduni trandafiri, cineva îţi va face un bine sau vei primi daruri. Trandafirii albi semnifică fericire în căsnicie, inocenţă şi puritate. Dacă visezi trandafiri albaştri, ai sau vei avea parte de o iubire imposibilă. Dacă în vis, doar admiri trandafirii de departe înseamnă că ţi-e teamă de intimitate. Trandafirii galbeni simbolizează o iubire pasională, aprinsă, iar cei ofiliţi semnifică o iubire pierdută. Dacă trandafirii sunt plini de spini, înseamnă că vei avea parte de piedici în iubire. 

Atenţie mare, însă! Trandafirii negri prevestesc un necaz. Pentru oamenii îndrăgostiţi, se anunţă o despărţire fără motiv. Dacă visaţi că rupeţi un trandafir roşu, vă aşteaptă o căsnicie în viitorul apropiat.

 

Citește și...