Visul în care mori- un motiv de îngrijorare sau nu?

Publicat: 10/11/2017 | 12:37
Visul în care mori- un motiv de îngrijorare sau nu?

Visul în care mori este una dintre cele mai terifiante experienţe! Când te trezeşti dintr-un astfel de coşmar, amprenta lui îţi rămâne în minte toată ziua. Cel mai propabil, te-ai întrebat ce semnificaţie poate avea şi dacă prevesteşte ceva sumbru în viaţa ta. 

Visele despre moarte pot fi destul de înspăimântătoare însă nu trebuie să intri în panică dacă ai avut un vis în care mori. Orice om a avut, la un moment dat, un coşmar în care îşi pierde viaţa, iar de cele mai multe ori ne gândim că un astfel de vis poate însemna ceva rău. Cu toate acestea, visul în care mori are o semnificaţie pozitivă.

Ce înseamnă visul în care mori? 

Există numeroase interpretări pentru visul în care mori. El poate semnifica tranziţia de la o etapă la alta, o schimbare în viaţa ta. Acest vis mai poate să simbolizeze şi sfârşitul unei relaţii, schimbarea locului de muncă sau o schimbare interioară majoră. Visul în care mori poate apărea atunci când treci prin o etapă tranziţională în viaţa ta.

În acelaşi timp, atunci când visezi că mori poate fi vorba doar de faptul că îţi este foarte frică de moarte în realitate şi că te gândeşti foarte des la acest lucru. Orice obsesie din realitate va apărea şi în vis, întrucât acesta este principala manifestare subconştientului. Deci, contează foarte mult contextul în care ai avut un vis în care mureai, însă deşi acest episod ţi-a dat foarte multă anxietate, nu trebuie să îţi faci griji pentru că nici psihologii, nici specialiştii în citirea viselor nu o interpretează negativ. 

Citește și...