Visul în care naşti – ce semnificaţii ascunse are

Publicat: 31/10/2017 | 13:19
Visul în care naşti – ce semnificaţii ascunse are

Visele noastre sunt pline de simboluri care ne pun pe gânduri atunci când avem un vis pe care ni-l aducem aminte a doua zi sau care ne marchează atât de are încât nu ne putem găsi liniştea.

Dacă visul în care naşti te-a marcat, mai mulţi specialişti îţi oferă răspunsul. Ideea de a da viaţă este o noţiune atât spirituală cât şi psihologică şi este extrem de puternică la nivel mental. Oricine poate avea un astfel de vis la un moment dat, fie femeie, fie bărbat. Naşterea unui copil reprezintă o responsabilitate pe care tu o iei asupra ta, dar şi un angajament faţă de tine şi ceilalţi că îţi doreşti o schimbare în viaţa ta. Dacă în visul tău tu dai naştere unui copil pe care ţi-l doreşti este posibil ca la nivel spiritual să te pregăteşti pentru o schimbare de direcţie în viaţa ta, pentru un loc nou de muncă sau chiar pentru stabilirea domiciliului în altă ţară. De asemenea, poate fi vorba despre o schimbare de caracter sau o decizie în acest sens care vizează comportamentul tău în societate, potrivit zenivers.ro.

Visul în care naşti o fată

Dacă visezi că naşti o fată semnificaţiile acestui simbol se leagă de conotaţiile puterii feminine de a da viaţă. Când aduci pe lume o fată dăruieşti înapoi omenirii şansa pe care ai avut-o şi tu la naştere. Practic, naşterea unei fete poate deveni în acest sens un simbol aproape karmic şi aduce veşti minunate pentru tine şi pentru cei din familia ta. O fată înseamnă bucurie, iubire şi prosperitate, în schimb dacă visezi că dai naştere unui băiat este posibil să ai parte numai de nelinişti, certuri şi chiar dezbinări în familie. Se mai spune şi că dacă eşti însărcinată şi visezi că dai naştere unei fetiţe, de fapt vei avea un băiat şi viceversa.

 

Citește și...