Visul în care plângi. Veştile bune şi veştile proaste

Publicat: 19/11/2017 | 03:01
Visul în care plângi. Veştile bune şi veştile proaste

Visul în care plângi. Dacă visezi că plângi foarte tare înseamnă că în viaţa reală poţi avea parte de câştiguri neaşteptate. Poate fi vorba chiar de un câştig la loto sau o moştenire de care nu ştiai.

De cele mai multe ori, plânsul în vis este asociat cu bani, care îţi pot reveni dacă te străduieşti suficient pentru a-i recupera sau munceşti pentru ei într-un mod inteligent. Dacă treci printr-o perioadă grea din punct de vedere financiar, visul în care plângi poate însemna faptul că urmează o perioadă în care vei câştiga mulţi bani.

De asemenea, visul în care plângi mai poate înseamna şi faptul că urmează o mărire de salariu. Dacă urmează să dai un examen, înseamnă că-l vei lua cu brio. Dacă plângi încet, mocnit, în linişte, este posibil să ai parte de un eveniment plăcut în familie.

Visul în care plângi. Urmează să faci ordine în viaţa ta  

Dacă e vorba doar de o starea foarte apăsătoare şi apoi plângi, se anunţă o perioadă în viaţa ta în care faci ordine pe plan sentimental. Însă poate reprezenta şi faptul că îţi vei reveni după o perioadă foarte grea din punct de vedere sentimental. Dacă ai pierdut pe cineva grav, visul în care plângi poate înseamnă faptul că vei începe să te refaci din punct de vedere afectiv.

Plânsul în vis mai poate însemna şi faptul că te eliberezi de energiile negative pe care le-ai acumulat în ultima perioadă. Lacrimile tale din vis mai pot anunţa şi faptul că în următoarea perioadă vei redeveni o persoană plină de fericire şi echilibrată emoţional.

Dacă ai un moment de cumpănă sau te-ai certat cu cineva apropiat, visul în care plângi anunţă faptul că vei depăşi aceste situaţii.

Visul în care plângi. Ce înseamnă atunci când te trezeşti în lacrimi la propriu

Sunt şi persoane care se trezesc plângând. Ei bine, în acest caz plânsul la propriu în somn ne poate anunţa faptul că sunt nişte sentimente pe care le-am reprimat, nişte stări din viaţa reală peste nu putem să trecem prea uşor.

Atunci când visăm că plângem în vis trebuie să corelăm totul şi cu ce se întâmplă în viaţa reală. Plânsul sugerează o suferinţă din viaţa de zi cu zi pe care trebuie să o identificăm şi să încercăm să o rezolvăm.

Când visezi că plânge altcineva poate fi semn că vor fi probleme financiare şi chiar pierderi. Dacă De asemenea, mai poate înseamnă că urmează nişte probleme care vă vor deregla liniştea şi fericirea. 

Citește și...