Vizita neasteptata la Poarta Alba! Vezi aici ce super-vedeta a venit sa il vada pe Victor Becali in inchisoare!

Publicat: 25/03/2014 | 00:37
Vizita neasteptata la Poarta Alba! Vezi aici ce super-vedeta a venit sa il vada pe Victor Becali in inchisoare!

Intors in Romania de cateva zile, Cristi Chivu a mers intr-un suflet la penitenciarul "Poarta Alba" pentru a-l vedea pe unul dintre oamenii la care tine ca la un tata. Mai exact, acesta l-a vizitat pe nasul si impresarul sau, Victor Becali.

Inca de cand era un pusti si visa sa ajunga in fotbalul mare, Cristian Chivu a fost luat sub „aripa” protectoare a impresarului Victor Becali. Acesta i-a deschis toate usile, intrducandu-l in fotbalul international. I-a calauzit de atunci fiecare pas, indiferent ca a fost vorba despre cariera, ori despre viata personala. Peste ani, atunci cand a decis sa se insoare cu Adelina Elisei, Cristi Chivu l-a rugat tot pe parintele sau adoptiv sa ii fie nas.

Victor Becali a primit la instanta inferioara sapte ani de inchisoare
Victor Becali a primit la instanta inferioara sapte ani de inchisoare

Iar in anul 2008, fotbalistul si Victor Becali au devenit nas si fin. Mai apoi, omul de afaceri a botezat si cele doua fiice ale lui Chivu, iar relatiile dintre cei doi au fost mereu extrem de apropiate. La inceputul lunii, atunci cand Victor Becali a fost condamnat la sapte ani de inchisoare cu executare, iar in prezent se afla incarcerat la penitenciarul „Poarta Alba”, din judetul Constanta.

A mers de urgenta la nasul sau!

cristi chivu

In momentul in care s-a dat sentinta in „Dosarul Transferurilor”, Cristi Chivu se afla la Miami, unde tocmai suferise o operatie la picior, motiv pentru care nu a putut fi alaturi de nasul sau.

Cristi Chivu

Revenit, insa, in tara, unde se recupereaza, fotbalistul a mers sa il vada pe Victor Becali in inchisoare: ” Am inteles ca a fost sa il vada. Cristi este foarte important pentru Victor. Impresarul tine la baiatul asta ca la baiatul lui. Au stat de vorba cam o ora„, a declarat o sursa demna de incredere, pentru CANCAN.ro.

CITESTE SI:

LOVITURA GREA pentru fratii Becali! Decizia de ultima ora luata de Cristi Chivu schimba totul

Emotii mari si incertitudine pentru Cristi Chivu. Vezi cat mai are de asteptat fotbalistul pana va afla daca operatia a reusit

 Claudia Balan

Citește și...