Vizita SOC primita de Gigi Becali, chiar de ziua lui de nastere! A venit sa-i cumpere PALATUL

Publicat: 25/06/2014 | 18:16
Vizita SOC primita de Gigi Becali, chiar de ziua lui de nastere! A venit sa-i cumpere PALATUL

Gigi Becali a implinit astazi 56 de ani, insa nu s-a putut bucura, asa cum o facea in trecut. Aflat in inchisoare, seful Stelei a primit o vizita care l-a lasat cu gura cascata.

De ziua lui de nastere, Gigi Becali intindea mese imense si isi chema toti prietenii pentru a sarbatori. Anul acesta nu a mai fost asa. Latifundiarul din Pipera are de executat 3 ani si 6 luni de inchisoare, iar viata i s-a schimbat mult de cand este inchis.

olaroiu

A refuzat sa isi vada mama de ziua sa, insa un prieten bun a ales sa-l viziteze. Aflat in vacanta in Romania, Cosmin Olaroiu i-a facut o vizita fulger lui Gigi Becali.

olaroiu

Rolls Royce-ul sau a fost fotografiat de paparazzii CANCAN.RO in fata inchisorii, acolo unde Olaroiu se afla de mai bine de o ora.

Olaroiu vrea sa-i cumpere palatul

Chiar daca pare de greu de crezut, Gigi Becali are probleme cu banii si vrea sa-si vanda palatul. Unul dintre cei interesati de palatul din Aleea Alexandru este chiar Cosmin Olaroiu. Fostul antrenor al Stelei vrea sa deschida aici un restaurant de lux, afacere pe care o deruleaza de cativa ani. Becali a cumparat palatul cu 7.5 milioane de euro si a investit in el 1.5 milioane de euro.

bec


CITESTE SI
Fiica cea mare a lui Gigi Becali, supravegheata de la distanta! N-o scapa din ochi pe Teodora, dar ea nu-i simte prezenta!

Declaratii uluitoare! Gigi Becali a iesit din nou din inchisoare! „M-au dat afara din puscarie!”

Olaroiu, antrenor care castiga in fiecare an in Emiratele Arabe Unite un salariu de 4 milioane de euro, este dispus sa investeasca in Romania, dar vrea in acelasi timp sa il si ajute pe prietenul sau. Palatul lui Becali valoreaza acum 5 milioane de euro, iar Olaroiu nu duce lipsa de bani.

D.C.

Citește și...