Vrea sa o ia pe Renata de nevasta, insa ochii ii fug dupa alte asistente TV. Vezi aici la cine ravneste Leo de la Strehaia!

Publicat: 28/02/2015 | 00:07

Aflat in plin scandal cu fost iubita, dar si cu mama acesteia, Leo de la Strehaia sustine ca este in continuare indragostit de Renata Gheorghe, dar si ca isi doreste nespus sa o ia de nevasta. Se pare ca barbatul nu este pregatit sa o piarda.

Desi se cearta pe la diverse emisiuni TV si o acuza ca a avut relatie cu el pe interes, Leo de la Strehaia nu se poate desparti de  Renata Gheorghe. „Printul tiganilor” a inceput sa regrete faptul ca a oferit dezvaluiri despre viata lui amoroasa si mai ales a declarat ca a avut o aventura si cu mama iubitei sale. Leo spera ca asistenta TV sa-l ierte si sa accepte sa-i fie sotie.

 

leo de la strehaia

Vrea ca Prigoana sa-i fie nas

 

In momentul in care Renata a inceput sa se jure ca nu se mai impaca niciodata cu Leo, barbatul a inceput sa intre in panica. De frica sa nu o piarda definitiv, „printul tiganilor” s-a gandit sa joace o ultima carte. Barbatul vrea sa o ia de nevasta pe asistenta TV si acum face tot posibilul ca tanara sa accepte. Leo este decis sa o accepte cu mama ei, femeia despre care sustine ca i-a cerut suma de 50.000 de euro pentru a face sex in trei, doar-doar sa-l accepte de sot. Desi Renata este decisa sa nu-i mai dea nicio sansa, se pare ca Leo nu este impacat cu ideea si crede ca, la un moment dat o va convinge. Dovada ca a vorbit deja si pentru nasi. Pe lista se afla si Silviu Prigoana, care s-a aratat incantat de aceasta idee.

CITESTE SI:

 

Dupa ce i-a cumparat X6, Leo de la Strehaia a luat o decizie neasteptata ! Ce vrea de la Loredana Chivu!

Cuvantul lui Leo de la Strehaia, lege pentru Renata! Vestea pe care i-a dat-o cu putin timp in urma l-a pus rau pe ganduri

 

Loredana Chivu si Andreea Tonciu au fost prietene la catarama
Loredana Chivu si Andreea Tonciu au fost prietene la catarama

O vrea atat pe Chivu cat si pe Tonciu

 

Pe de alta parte, Leo nu pare ca se caieste prea mult in fata Renatei. In timp ce incearca sa o convinga sa se reintoarca la el, omului de afaceri ii fug ochii si dupa alte domnisoare. Asa cum a obisnuit, Leo pune ochii doar pe asistente TV, iar dupa ce si-a incercat nrocul cu Loredanei Chivu, acum ii face avansuri si Andreei Tonciu.

 

Denisa Macovei

 

 

Citește și...