Vrei sa iti trimiti copilul intr-o excursie de 5 zile la LEGOLAND® Germania? Participa imediat la concursul nostru

Publicat: 20/03/2017 | 12:57
Vrei sa iti trimiti copilul intr-o excursie de 5 zile la LEGOLAND® Germania? Participa imediat la concursul nostru

Unul dintre proiectele dedicate copiilor care isi propune petrecerea unui timp de calitate si dezvoltarea abilitatilor personale ale copiilor prin joaca alaturi de frati, prieteni sau colegi de scoala si parinti este Expozitia imaginatiei, o expozitie despre si pentru copiii pasionati de caramizile LEGO®. 

Caramizile LEGO® sunt jucariile cu posibilitati infinite de joaca ce lasa libera creativitatea copiilor, iar instrumentele de robotica ii ajuta sa isi puna in miscarea ideile si sa experimenteze posibilitatile tehnice.
 
Tematica din acest an, Reimaginarea Folclorului, ii provoaca pe copii sa descopere traditiile romanesti si sa exprime modul in care vad ei integrarea acestuia in perioada in care traim. Pot explora atat istoria cu elementele tradionale, cat si viitorul prin detalii de tehnologie, robotica, personaje SF.
 
Necesitatea si scopul acestei tematici este de a-i mentine pe copii aproape si a-i educa in directia conservarii autenticului, dar si de a le oferi libertate in formarea noului folclor.
 

Afla pe WWW.CIAO.RO cum poti castiga excursia!

Citește și...