What’s Up, declarații despre iubita pe care ar fi agresat-o. Ce a spus artistul

Publicat: 18/07/2020 | 12:52
What’s Up, declarații despre iubita pe care ar fi agresat-o. Ce a spus artistul

What’s Up a făcut declarații despre iubita pe care ar fi agresat-o la finele anului trecut. Iată ce a spus artistul și care e viața lui în prezent. 

Invitat la o emisiune TV, artistul a luat în surprindere pe toată lumea atunci când a venit alături de Alice Badea, iubita pe care ar fi agresat-o în decembrie 2019. What’s Up s-a ales atunci cu un dosar de ultraj, după ce a intrat în conflict cu oamenii legii. 

După scandalul în care a fost implicat, solistul și-a văzut liniștit de cariera muzicală. Recent, solistul a lansat melodia „Ce n-aș da”, alături de Jador.

Videoclipul melodiei a fost regizat în totalitate de What’s Up, care a spus că este extrem de fericit că fanii îl iubesc.

„Eu sunt fericit”

„Eu sunt fericit. Iubesc muzica de orice fel. Ideea este următoarea: oamenii vor să danseze. (…) Iar piesa asta cu Jador cred eu că oamenii o vor primi cu brațele deschise și o vor asculta”, a spus artistul despre cea mai recentă colaborare muzicală a sa. 

What’s Up nu a dat detalii despre împăcarea cu Alice, însă a dezvăluit că ea a avut un rol important în ceea ce privește lansarea piesei, care speră el să fie hitul verii.

Artistul a fost protagonistul unui scandal, acum o lună atunci când a lovit un vecin. Bărbatul sunase la poliție ca să reclame că solistul a dat muzica foarte tare. Astfel, oamenii legii au ajuns la locuința solistului, care s-a ales cu dosar penal.

„La data de 8 iunie a.c.,orele 18:40, polițiștii din Pantelimon au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în jurul orelor 18:30, un bărbat, din orașul Pantelimon, în timp ce se afla în fața imobilului de domiciliu, pe fondul unor neînțelegeri, a fost agresat fizic, fiind lovit de către un alt bărbat”, a transmis Poliția Ilfov într-un comunicat.