What’s Up lamureste lucrurile! Primele declaratii despre scandalul de la shaormerie! Si-a batut sau nu logodnica?

Publicat: 16/01/2014 | 19:10
What’s Up lamureste lucrurile! Primele declaratii despre scandalul de la shaormerie! Si-a batut sau nu logodnica?

Zilele trecute, cantaretul What's Up a ajuns sa dea declaratii la politie, dupa ce, in toiul noptii, si-ar fi batut logodnica intr-o shaormerie si ar fi spart un geam cu o scrumiera.
 

Invitat in emisiunea lui Maruta impreuna cu Simina, logodnica lui, What’s Up a tinut sa spuna cum au stat, de fapt, lucrurile.

Atat el, cat si viitoarea sotie, spun ca totul a fost o gluma si ca nu se pune in niciun caz problema de violenta.

„Am fost la niste prieteni si am plecat spre dimineata. La un moment dat, am oprit sa mancat o soarma.

Radeam, glumeam si nevasta-mea imi spunea sa mergem acasa ca ii e somn. Eu nu voiam, si a aruncat cu shaorma in mine. Eu am insistat sa mai ramanem, iar ea m-a amenintat ca, daca nu mergem, arunca in mine cu shaorma. Asa a si facut. Eu, cand am vrut sa ma feresc, am lovit o scrumiera, iar scrumiera a ricosat in geam.

whatsup

A venit si politia, dar nu sunt urmarit penal. Am platit geamul si proprietarul fast-food-ului nu a depus plangere”, a declarat el, cu zambetul pe buze.

La randu ei, si Simina a negat faptul cu artistul ar fi violent. „Mi se pare aiurea sa spui ca am fost lovita cu pumni, picioare, scrumiere in cap si shaorma. Noi ne iubim, suntem colerici”, a declarat logodnica lui What’s Up.

Mai mult, pentru a demonstra ca nu au nicio problema de cuplu, artistul a cerut-o inca o data pe Simina in casatorie, in direct. Aceasta a acceptat, cererea fiind incununata cu un sarut.

whatsup

 S-a logodit in direct la Maruta

What’s Up si Simina s-au logodit in urma cu doar cateva saptamani si urmau sa faca nunta la vara. Devenit cunoscut dupa ce a lansat alaturi de Andra hit-ul „K la Meteo” in 2012, cantaretul – pe numele lui real Marius Ivancea – si-a cerut iubita de sotie in decembrie, in direct la „Happy Hour”.

 

 

C.V.
 

Citește și...