What’s Up si sotia lui au ajuns la cutite! Motivul pentru care se cearta din ce in ce mai des! “Nu a vrut sa renunte la…”

Publicat: 06/11/2014 | 23:23
What’s Up si sotia lui au ajuns la cutite! Motivul pentru care se cearta din ce in ce mai des! “Nu a vrut sa renunte la…”

What's Up si sotia lui Simina au ajuns sa se certe din ce in ce mai des, deoarece tanara nu vrea sa... asculte de el. La ultima data, cantaretul a cedat si a lasat-o balta.

Cantaretul si sotia lui isi doresc foarte mult sa devina parinti cat mai curand. Au discutat deschis despre asta, iar What’s Up a rugat-o pe Simina sa se lase de fumat, pentru a nu avea probleme.

What's Up

Recent, Marius Ivancea s-a certat cu sotia lui chiar in vazul lumii. Cantaretul a lasat-o intr-o shaormerie din Capitala si a plecat cu un taxi.

„Eu si ea ne dorim sa avem un copil. Cand am decis asta, eu i-am spus sa se lase de fumat. La masa, ea a scos o tigara. N-a vrut sa renunte, asa ca, m-am suparat, m-am ridicat si am plecat. Am mers direct la mama, am dormit pe canapea, iar dimineata am plecat la studio”, a declarat artistul.

What's Up

Culmea, femeia isi recunoaste greseala, insa sustine ca ii este foarte greu sa renunte la tabieturile ei.

„Are dreptate. Eu doream sa fumez o tigara dupa masa, asa cum fac mereu. I-am promis ca nu o sa mai am aceste tabieturi, ca sa putem sa avem un copil, dar momentan vad ca nu imi iese. Acum el are deja un copil si asta sunt eu, eu sunt copilul in relatie.”, a spus si Simina.

CITESTE SI:

Obiceiul ciudat al lui What’s Up inainte de a intra in studio! Vei ramane socat cand vei afla ce face artistul dimineata

Am aflat una dintre cele mai ascunse dorinte ale lui What’s Up! N-ai sa crezi cine ar fi vrut sa-i fie sofer in clipul „Taxi”

De ce poarta mereu ochelari?

Cantaretul poarta ochelari, insa nu sunt nici de soare si nici de forma, asa cum cred unii. Marius Ivancea, cunoscut publicului sub denumirea de scena What’s Up, trece prin clipe de cosmar din cauza ochelarilor, mai ales cand se afla in concerte sau in emisiuni.

What's Up
What’s Up

„Initial multi credeau ca sunt de soare. Chestia e ca la emisiuni ma dureau ochii foarte tare de la lumini, ochelarii mei heliomati nu se inchideau la luminile alea, asa ca port niste ochelari mai inchisi. Anul trecut aveam -7, acum am ajuns la -8 din cauza ochelarilor”, a povestit Marius in cadrul unei emisiuni TV.

R.O.
 

Citește și...