Xena de Romania isi merita numele! Si-a spulberat adversara, care a trebuit sa abandoneze lupta!

Publicat: 14/07/2014 | 00:20

Luptatoarea Alice Ardelean, confirma din nou ca isi merita porecla de Xena de Romania. In gala de zilele trecute ea si-a spulberat adversara cu o lovitura de picior, iar ea a trebuit sa arunce prosopul.

Xena a reusit sa-si doboare adversare doar din trei runde
Xena a reusit sa-si doboare adversare doar din trei runde

Alice a lupta in gala de Kickboxing-Full Fight, la categoria 60 de kilograme, cu Daniela Panait, o luptatoare din Ploiesti. Xena de Romania, in varsta de 22 de ani, a avut parte de un atrenament extrem de dur, ea fiind impresariata de fostul luptator la categoria grea, Adrian “sfarma piatra” Mihai.

Adversara lui Alice a abandonat din a treia runda
Adversara lui Alice a abandonat din a treia runda

“A fost foarte multa lume si am avut foarte multi sustinatori. In a III-a repriza dupa un high-kick si o serie de directe, pe care nu le-a mai aparat, arbitrul a inceput sa o numere si a spus ca nu mai poate continua, asa ca a abandonat”, ne-a spus, mandra, Alice Ardelean.

Xena de Romania a facut furori in gala de la Satu Mare
Xena de Romania a facut furori in gala de la Satu Mare

Xena trebuie sa se pregateasca de meciurile din cusca

Alice nu stia nimic despre adversara ei, atunci cand a urcat in ring, dar dupa meci ea ne-a spus ca a fost “tapana”. “Antrenorul ei a insistat la gala trecuta, pe care am avut-o la Sibiu sa vina sa lupte cu mine ca are o fata buna la 60 de kilograme.

Alice alaturi de sponsorii ei, Daniel si Cosmina Micu
Alice alaturi de sponsorii ei, Daniel si Cosmina Micu

Acum stiu despre ea ca are aproximativ sase meciuri. A fost o lupta frumoasa, dar tot timpul e loc de mai bine. Trebuie sa iau in serios pregatirea pentru ca vor urma meciuri foarte grele pentru mine. Trebuie sa-mi imbunatatesc conditia fizica, dar si lupta la sol pentru a ma descurca mai usor in meciurile de MMA”, ne-a mai spus Alice.

Gala de la Satu Mare a fost una incendiara
Gala de la Satu Mare a fost una incendiara

CITESTE SI 

Xena de Romania s-a luat la tranta cu o campionana mondiala la K1! Vezi ce spune Alice Ardelean despre lupta din Ungaria!

Poze incredibile cu Xena de Romania! Prea bun, prea ca la tara! Alice se pregateste intens de meci!

Xena de Romania, ardeleanca care se lupta in cusca, a luat bataie in ultima gala! “Totusi e MMA, nu balet!”

 

De altfel, gala de la Satu Mare a fost una incendiara, iar fanii s-au inghesuit sa vada meciurile. Colegul ei, Bunea Izidor de la Kudokai, a castigat si el printr-un KO de senzatie. (Sursa foto Dan Bale)(A.S.)
 

Citește și...