Zed a ”lovit” la dublu la 4 dimineaţa! A consumat o noapte cu Denisa Nechifor, s-a hârjonit cu alta, dar…

Publicat: 22/03/2017 | 00:00

Turcul Zed ţine să ne demonstreze că i se potriveşte de minune titulatura de ’’rege’’, şi nu doar al roţilor, ci şi al femeilor. După ce a consumat o noapte cu Denisa Nechifor ( Vezi AICI ), s-a hârjonit cu alta în parcarea unui restaurant, ‘’Regele roţilor’’ a ‘’lovit’’ la dublu de această dată, iar noi am fost pe fază.

CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România l-a fotografiat pe donjuanul turc la patru dimineaţa, în timp ce pleca din Loft. Interesant este faptul că nu era singur, ci însoţit de două domnişoare, niciuna dintre cele cu care s-a afişat dăţile trecute când l-am filmat. După ce s-au dezlănţuit în club, s-au urcat într-un taxi, fetele pe bancheta din spate, iar Zed în faţă.Cei trei erau foarte bine dispuşi,aşa că ne este greu să credem că s-au dus fiecare la casele lor, cel mai probabil au continuat la un ‘’after party‘’. 🙂

Iubirile turcului Zed au devenit publice nu cu mult timp în urmă, când tânărul a fost fotografiat alături de fosta soţie a fotbalistului Adrian Cristea, Denisa Nechifor. În jurulorei 4 dimineaţa, pe 25 februrie, Denisa şi Zed au ieşit de la Loft, extrem de fericiţi şi ţinându-se de mână, după ce toată noaptea au dansat îmbrăţişaţi, ce mai , ca un cupluadevărat. Toată lumea mondenă s-a grăbit să salute noua poveste de amor, dar …ulterior au apărut semne de întrebare, pentru că doar câteva zile mai târziu, pe 2 martie, Ciao.ro l-a fotografiat în parcarea ”La brasserie”, în tandreţuri cu o domnişoară şatenă subţirică, care se urcase efectiv pe el! Turcului nu i-a picat prea bine faptul că povestea a devenit publică, pentru simplul motiv că ar fi preferat să o ţină numai pentru el pe şatena sexy tare! (Vezi AICI reaţia lui )

De altfel, şi turcul Zed are un trecut amoros mai special, preferând iubite din categoria fotomodelelor, după cum scriam AICI.

Citește și...